This is Mika

24.08.2013 09:35 1min luku 14

Back in Biz!

Terppa!

No niin, nyt alkaa flunssa olemaan taitettu. Kolme päivää makasin himassa ja hoidin itseäni:

  • ibuprofeiinilla,
  • c-vitamiinilla,
  • d-vitamiinilla,
  • isolla määrällä finnrexiniä (vaikuttavat aineet ovat asetyylisalisyylihappo, kofeiini ja askorbiinihappo).

Eilen maistui jo ruoka sen verran että taisin kiskaista yli 4000 kaloria naamaan. Tänään jatkuu tarkka ruokavalio vaikken olekaan dieetillä. Kanaa 800g, riisiä 200-300g, kasviksia 500g, maitorahkaa 1-2prk,  täysjyväleipää, leikkelettä 100-150g, kananmunia 3-6kpl, proteiinijuomia ja patukoita. Kokonaiskaloreita en laske arkoituksella, vaan lähinnä katson, että proteiinin määrä pysyy yli 3g per painokilo. Tämä toimii minulla ja gainsseja näyttää tulevan huikeasti! Yleensä offilla syön huomattavasti vähemmän ja siltikin olen koko ajan kehittynyt. Nyt olen päättänyt katsoa tarkkaan safkapuolta ympäri vuoden ja syödä niin paljon kuin vatsa vain vetää.

Bodybuilding_pro

Käväisen tässä aamulla heittämässä volyymipainotteisen jalkatreenin, jossa samalla tunnustelen miten tuo etureisi kestää treenaamista. Otan vielä paikko rintatreenin siihen päälle, eli tiedossa hikinen aamupäivä. Toka ateria jo menossa 200g kanaa ja runsaasti kasviksia. Kohta nappaan aminot ja kre-alkalynit huiviin ja painelen jumpalle. Täältä tullaan! And no one can stop me!

Kannattaa muuten käydä tsekkaamassa meikäläisen rakentama dieetti stack teille blogilaisille! Hard Core Diet -Stack löytyy Fitnesstukun sivuilta, jonne pääset tietty bannerin kautta. Paketin hinnaksi sain Fitnesstukun pomoja pakottamalla vain 82 euroa (norm 116,50). Tämä kannattaa tsekata! Laitan tästä vielä erikseen jutun, kunhan ennätän! 😀

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.