This is Mika

20.08.2015 07:41 2min luku 19

Another day

Termos!

Ja uusi aamu. Toka iltahugi tiedossa ja samalla toinen ”matalahiilaripäivä”. 2/3 siis näitä ja lauantaina nostan jälleen hiilareita korkeammalle. Ens maanantaina vika duunipäivä ja sit ruuvia kireemmälle.

Eilen rintaa ja vähän haboja salilla. Tässä yks räpsy kesken jumppien.

image (25)

Vatsa vähän jumittanut jostain syystä ja tänä aamuna paino 82,2kg. Jännästi nää välillä heittelehtii ja joku päivä aineenvaihdunta pelaa ihan huimalla tahdilla, kun taas toisena se jumittaa. Ei näihin mitään selityksiäkään ole olemassa, ihmiskeho kun ei ole mikään mekaaninen koneisto, niin vaikea ottaa selvää mikä asia vaikuttaa mihinkin. Varmaan kaikki asiat vaikuttavat elimistöön jollain tavalla. Uni, ruokailut, päivärytmi, treenaaminen, aerobinen jne.

Hyvin mielenkiintoista nähdä miten tästä kroppa menee vielä eteenpäin, kun jää normiduunit pois ja pystyy kahdesti veivaamaan reenejä päivässä plus aerobiset. Muu aika tietysti levätään ja annetaan kropan palautua.

Tänään olis sitten olkapäitä. Alkuun smithissä pystäriä istuen melko leveällä otteella. Takaolat penkissä maaten, Arnoldia istuen ja vipareita loppuun. Sounds like a plan. Mitään isoja malmeja ei liikutella, mutta tuntumaa haetaan senkin edestä. 🙂 Kyllä tää tästä. Mennään päivä kerrallaan.

Olis vielä muistutettavaa niille, jotka eivät ole vielä hyödyntäneet Octane -tarjousta. Tätä et siis saa mistään muualta, kuin tuon linkin kautta. Ole nopea, tarjous ei ole enää kauaa voimassa! Klikkaa siis kuvaa alhaalla ja tilaa itsellesi erittäin tehokas Intra tukemaan kovia treenejäsi! #Boom!

800_mika_Octane_hardcore_aug15_FTUK

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.