This is Mika

05.03.2014 10:20 4min luku 51

Aminohappojen ABC

-Huomenta oppilaat!
-Huomenta opettaja.
-Käydään tänään läpi aminohapot, kun niistä usein niin kysellään. Pekka, istu alas!
-joo joo
-Ottakaa vihot ja kynät esiin ja Aapo, ole hiljaa siellä takarivissä!!

Aminohappolisiä käytetään ensi sijassa nopeuttamaan palautumista, stimuloimaan lihaskasvua ja estämään lihasproteiinien hajoamista. Aminohapot tukevat kaikkien ihmiskudosten korjausta, joten aminohappolisää voidaan suositella jokaiselle urheilijalle!
Aminohappoja on yhteensä 20, ja jokainen niistä on ominaisuuksiltaan erilainen: toiset stimuloivat lihaskasvua, toiset tehostavat suoritusta ja jotkin taas antavat paremman keskittymiskyvyn.
Aminohappokompleksi:
on yhdistelmä useita aminohappoja. Aminohapot tuodaan usein yhteen niiden synergististen ominaisuuksien ansiosta; lopputuloksena on tuote, joka antaa käyttäjälleen jokaisen aminohapon positiivisen erillisvaikutuksen sekä tehokkaan yhteisvaikutuksen.
Yksi suosituimmista aminohappokomplekseista on Octane, joka on muuten tarjouksessa 26,90!! Suosittelen ostamaan välittömästi, sillä näitä tarjouksia ei viljellä ihan kauhean usein!! Banneri kiekumaan siis!
octane_tarjous
BCAA (Branched Chain Amino Acids):
on yhteisnimike välttämättömiin aminohappoihin kuuluville kolmelle haaraketjuiselle aminohapolle L-LeusiiniL-Valiini ja L-Isoleusiini.
Yhteensä 20 aminohaposta edellä mainituilla kolmella on suurin vaikutus lihasproteiinisynteesin stimuloimiseen. BCAA-lisää nautittuasi aminohapot imeytyvät lihaksistoon välittömästi, ilman, että niiden tarvitsisi ensin kulkea maksan kautta.
BCAA tehostaa lihasmassan lisäämistä ja ehkäisee kropan joutumista lihasproteiinia hajottavaan, kataboliseen tilaan.
Hyvä BCAA tuote on BCAA hardcore jonka saat muikeaan yhteishintaan 3 pönikkää kahden hinnalla 44€!!
BCAAhardcorebuy2get3
Beta-alaniini:
on tehonlisääjiin usein sisältyvä aminohappo.
Beta-alaniini on tärkeä ainesosa karnosiinin muodostamisessa, ja karnosiinilla on lihaskestävyyttä edistävä vaikutus.
Beta-alaniinille ominaista on, että tuotteen nauttimisen jälkeen ihossa voi alkaa tuntua pientä pistelyä. Siitä ei kuitenkaan tarvitse huolestua sillä kyseinen reaktio on täysin vaaraton.
Star Nutritionin Beta Alaniine on väliaikaisesti loppu, mutta FAiringilta näyttäisi saavan kyseistä ainetta hintaan 31,90.
beta alanine
EAA (Essential Amino Acids):
on yhteisnimike välttämättömille aminohapoille, joita ihmisen on saatava ravinnon kautta sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan.
Välttämättömiin aminohappoihin kuuluu kahdeksan aminohappoa (mukaanlukien BCAA), ja tämän kategorian tuotteista jokaisessa on täysi välttämättömien aminohappojen spektri. Ilman riittävää välttämättömien aminohappojen saantia voi tärkeissä kehontoiminnoissa kuten immuunipuolustuksessa ja lihasproteiinisynteesissä ilmetä häiriöitä.
Star nutritionin Amino-Pro Essentials on yhä pois kuvioista syystä tai toisesta, joten second best on Purple Wraath!
purple wraath
HMB (Beta-Hydroxy Beta-Methylbutuyrat):
on haaraketjuisiin aminohappoihin lukeutuva L-Leusiinin aminohappometaboliitti. L-Leusiinilla on yksittäinen suurin vaikutus lihasproteiinisynteesissä.
HMB ja L-Leusiini ehkäisevät lihasproteiinin hajoamista ja siten niillä on epäsuora anabolinen vaikutus.
Star Nutritionin HMB saat hintaan 14,90
hmb
L-Arginiini:
lisää typpioksidin (NO) määrää kehossa, mikä laajentaa verisuonia ja mahdollistaa voimakkaamman verenvirtauksen työskenteleviin lihaksiin.
Voimaharjoittelun yhteydessä tämä efekti saa aikaan intensiivisen pumpin. Kestävyysurheilussa L-Arginiini optimoi lihasten hapensaannin ja ravintoaineiden kuljetuksen veren mukana.
Arginiinin positiivinen vaikutus verenvirtaukseen saa aikaan sen, että säännöllisen L-Arginiinilisän nauttimisen yhteydessä sekä naiset että miehet voivat kokea seksuaalista kyvykkyyttä kohottavan vaikutuksen.
Chained Nutritionin Arginine Hardcore (kuva on vanhalla imagella) hintaan 19,90€ /120 XL-caps
Arginiini bannerin kautta 19,90e
L-Glutamiini:
on ei-välttämätön aminohappo, mutta sen vaihdunta on nopeinta ja määrältään suurinta kaikista kehon aminohapoista, johtuen siitä, että L-Glutamiini on lihaksistossa yleisimmin esiintyvä aminohappo.
Kun elimistö joutuu kovalle rasitukselle, esim. sairauden tai kovan treenikauden yhteydessä, L-Glutamiinin tarve on suuri ja näin ollen L-Glutamiinilisä muodostuu erittäin tärkeäksi.
L-Glutamiini on mukana monissa kehon tärkeissä toiminnoissa. Akuutti L-Glutamiinin puute saattaa johtaa kudosvaurioihin ja heikentyneeseen immuunipuolustukseen.
Star Nutritionin L-Glutamine on laadukasta glutamiinia. Saat pussin hintaan 15,90€
glutamiini
L-Karnitiini:
on tärkeä aminohappo kehon rasva-aineenvaihdunnassa, ja L-Karnitiinilisän avullaoptimoit rasvanpolton lihassoluissa.
L-Karnitiini kuljettaa rasvahappoja solujen mitokondrioihin, joissa ne hapettuvat keholle energiaa antavaksi polttoaineeksi.
L-Karnitiinista ollessa puutetta kehossa, rasvan palaminen ei optimoidu ja suorituskykysi heikentyy, samalla kun vahingollinen verirasva lisääntyy.
Weiderin L-carnitine on nyt myös tarjouksessa! Suosittelen!
carnitiini
L-Leusiini:
on haaraketjuinen aminohappo, joka lukeutuu välttämättömiin aminohappoihin. L-Leusiinilla on yksittäinen suurin vaikutus lihasproteiinisynteesin stimuloimisessa ja siksi sitä pidetään tärkeimpänä yksittäisenä aminohappona lihasmassan lisäämisessä.
Koska L-Leusiini on haaraketjuinen aminohappo, ei sitä tarvitse pilkkoa ja metaboloida maksassa. L-Leusiini kulkeutuu suoraan nauttimisen jälkeen lihaksistoon, jossa se stimuloi lihaskasvua jaehkäisee lihasproteiinin hajoamista. L-Leusiini ehkäisee myös mentaalista uupumusta.
Leaderiltä L-Leucine tarjoushintaan 14,90€. Ehdoton aminohappo massaa hamuaville!
leucine
Eli Banskua kilkuttelemaan ja tilailemaan aminohappoja!!

Kommentit (51)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.