This is Mika

27.04.2016 14:01 2min luku 0

Aivan pian...

Tervehdys!

Eilisistä jalkatreeneistä onnistuin saamaan etureidet reippaan kipeiksi. Pakko kehua itseäni, homma toimi kuin junan vessa. Ja mitä tulee eristämiseen, niin takareidet esim eivät ole lainkaan kipeät. Tämä on olennainen asia, kun jaetaan jalkatreenit kahteen osaan. Työstettävää lihasta treenataan mahdollisimman eristävästi ilman, että muut lihakset suuresti saisivat osumaa.

Kun lähden parin päivän kuluttua treenaamaan takareisiä, ne ovat freshit ja valmiina vastaanottamaan rankaisua. Tämä mahdollistaa kivasti tiheän treenifrekvenssin ja kovan treenin yhtäaikaa.

Kill Paolo -selkätreenit

Aivan muutamien päivien sisään pitäisi Haapasen Paololta tulla ulos Kill Paolo – episodi 3, jossa jälleen nähdään miten minun tyylillä uppoudutaan selkätreeneihin.

Paolo on pistänyt kakkos teaserin ulos episodista, katsokaa tuo ja pääsette jo vähän tunnelmaan.

Selkätreeneissä on pitkälti tuota meikäläisen ajattelumallia, että liikkeissä laatu korvaa määrän. Tosin, kun Mayor’silla ollaan ja siellä on noita nastoja hammerlaitteita, niin vähän piti meidänkin käydä namustelemassa niitä ja ottaa muutama selkäjumppiin mukaan.

Periaate kuitenkin on ja pysyy. Pääliikkeet tehdään kovaa. Paljon sarjoja, paljon toistoja ja pyritään aina tekemään niin isoilla raudoilla kuin mahdollista. Esiväsyttäminen ja rest-pauset toimivat hyvin tehokkaasti tosi monessa liikkeessä ja lihasryhmässä. Niillä saadaan mehut irti useimmiten. Näitä kannattaa aina hyödyntää. 🙂

Video tulossa siis aivan pian… Se on melkoisen hassu, joten hold your horses!

paolojama

Hei, eilen starttasi mainio kolmen päivän kampanja, jossa siis yhä mukana tuo Octane. Siellä siis Octanen lisäksi Whey-80, Creatine Monohydraatti, Omega-3:set ja Recovery-Pro. Huimia alennuksia ja vielä kaksi päivää aikaa hommata nuo! Ole nopea. Tarjouksiin pääset alla olevaa kuvaa klikkaamalla! BOOM!

700x240_mika_top5_april16

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.