This is Mika

01.12.2009 13:34 2min luku 8

Aerobiset alkoi ja paino 79,7

Eilen aloitin sitten aerobiset, eli 20 minuuttia crossarilla treenin päälle. Katotaan miten tuollainen pikku jumppa vaikuttaa kroppaan. Toivotaan, että ihan positiivisella tavalla. Aamulla paino 79,7kg ja ihan kuivakka olo oli. Paino tullut mukavasti alas, kokonaista 7 kiloa 8 viikossa enkä siis ole vielä aerobisia ottanut vasta kuin nyt mukaan.

Tällä hetkellä makoilen kotona ilkeän silmätulehduksen kourissa. Vasen silmäluomi on kuin turpiin saaneella, punainen ja turvoksissa. Ei muuta kuin antibioottia ja tämä päivä lepoa, jospa se siitä lähtisi paranemaan. Kutisee ja on helvatan kipeä, sattuu jokaisella silmäniskulla. o_O

Tässä kuva painon ollessa 79,7kg

79,7kgsmall

Sunnuntaina oli leffailta ja katsottiin vanhoja leffoja uudestaan, Finding Nemo ja The Island. Kaksi erittäin hyvää elokuvaa vaikkakin aivan eri kategorioista. Finding Nemo on ihastuttava koko perheen animaatio vuodelta 2003. Elokuva on muuten voittanut Oscarin parhaasta animaatiosta ja syystäkin, sillä leffa on mukaansatempaava ja tuo hyvän mielen, ominaisuus, josta minä pidän elokuvissa.

finding-nemo

The Island on Sci-fi toiminta, jossa on kiehtova tarina taustalla. Ewan McGregor ja kaunis Scarlett Johansson ovat aivan loistavia valintoja elokuvaan. Michael Bay ohjaa loistavasti henkeäsalpaavat takaa-ajokohtaukset, mutta itseäni viehättää elokuvassa varsinkin sen alun asetelmat, jossa ihmiset ovat ”karanteenissa” ja toivovat pääsyä ”saarelle” arvonnan kautta.

island

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.