This is Mika

30.07.2006 20:57 1min luku 0

Aamutreeniä ja HellCity kuvauksia.

Sunnuntai.

Eilen paukutin kovan selkätreenin. Alkuun pullover-masiinaa. Sen perään ”blood volyymimäisesti” alataljaa vain 50 kilolla, mutta todella puhtaasti ja supistaen 15X5 sarjaa. Mayorsin pacific ylätaljalaite oli seuraavana vuorossa ja loppuun kulmasoutua.

Selkätreenit on minulle jollainlailla aina suht helppoja joskin kivuliaita treenejä. Saan lähes AINA mielettömän pumpin latseihin niin, että melkein lähden lentoon. 😉 Selän leveyden täytyy olla ihmisellä genetiikassa. Toiset tahkovat vuosikaudet selkätreenejä läpi koskaan saamatta juurikaan leveyttä latseihin. Joillakin jopa latsien jännittäminen tuottaa vaikeuksia. Minä onneksi olen niitä onnekkaita, joiden selkä leviää suht vaivattomasti ja treeni menee juuri oikeaan osoitteeseen.

TLPn osa vaparia blogikoko.jpg <--Kuva Helsinki Grand Prix-kisasta 2006. Vapari menossa ja taiteelliset selkäposeeraukset oli minun "speciality".


Tänään sitten aamulla työstin takareisiä salilla, jonka jälkeen kävin Pakkotoiston kaupalla seuraamassa HellCityn kuvauksia. Saatiin loistavaa matskua ja vierailevan tähden rooli oli kuin nakutettu hänelle. Oscareita odotellessa….
nyyssis5 blogikoko.jpg <--Tässä teille Dan Steele from HellCity.

Eipä tässä muuta. Toivottavasti te jaksatte lukea näitä höpinöitäni treeneistä ja muista asioista. Palataan taas kun on jotain uutta kerrottavaa.

-Mika Nyyssölä

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.