This is Mika

18.09.2012 17:48 1min luku 43

A quest for the Pro Card!

Nyt on paino tasaantunut hieman ja jämähtänyt kivasti siihen 82 kilon paikkeille (aamupaino). Paino käväisi hurjan herkuttelun ansiosta jo 85 kilossa, mutta nyt on ollu paljon duunia ja treeniä, joten kulutus on noussut vastaamaan ravinnon määrää.

Kehitykseen tarvittavia faktoja:

  • Pyrkimys nyt tehdä eheitä treenejä väh. 5 kertaa/viikko
  • Lisätä hiilaria ravintoon
  • Syödä yli 4000 kcal/vuorokausi
  • Levätä riittävästi
  • Rytmittää ja rutinoittaa päivät
  • Syklittää treenejä voimajaksoihin ja volyymiin

 

Pientä tasaista painon kohoamista siis on toivottavissa, mutta ei siis mitään kauheeta pöhöä toivottavasti tästä nyt lähde tulemaan. Mulle on periaatteessa ihan sama minne se paino kohoaa, kunhan ei pelkkää läskiä ole se tuleva massa. 🙂

Ammattilaisuuteen vaaditaan siis menestyksekäs kisa esimerkiksi Arnold Amateursissa, joten tavoitteet ovat sellaiset, että jos niihin karkeloihin mennään, pitää kunnon ja lihasmassan oltava niin hyvä, jotta sinne ei mennä pelkästään sijoittumaan! Pro-kortit eivät heltiä nykyään kovin helposti ja säännötkin ovat niiltä osin muuttuneet, että nyt on oltava menestystä kansainvälisiltä areenoilta. Mulla tosin on jo menestystä sellaisilta (Oslo GP-voitto, 2007), mutta ne taitavat olla niin kaukaa, että niillä meriiteillä ei Pro-kortti ilman lisänäyttöä heltiä.

Balanssia hiotaan lisää (ihan ku sitä ei oltaisi jo nyt tehty) 😉 ja toivotaan, että tuota pihviä nyt tarttuisi vuoden, kahden kovalla treenaamisella!

Treeneistä ja kehityksestä tietysti informoin ensisijaisesti täällä blogissani, joten A quest for the Pro Card -projekti on nyt virallisesti käynnistetty! BOOM!

Kommentit (43)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.