This is Mika

16.12.2016 13:28 2min luku 7

3 päivää Monsteridiiliä!

Morjensta kaikille!

Nyt kajautetaan kovaa kaikille tositreenareille ja muuten vaan itsestään huoltapitäville dyydseille! 🙂 Nimittäin kuten jo otsikko paljastaa, nyt starttaa Monsteridiili kolmen päivän ajaksi. Toisin sanoen, nyt on oltava nopea, jos meinaa hyötyä rahallisesti kunnolla. Kolme päivää sujahtaa nopeasti ohi! 😉

Eli homma menee tuttuun tapaan!

  • Klikkaa kuvaa alla. Pääset tukun sivuille
  • Tee tilauksesi (väh. 100€)
  • Mene kassalle
  • Kirjoita alennuskoodilaatikkoon: NYYSSISDEC16
  • Saat 30€ alennusta kokonaissummasta!

Tarjous siis voimassa 16-18.12 klo 23:59 saakka! 1 tarjous per käyttäjä, joten ole tarkka, ettei mitään jää huomioimatta. Tarjouskoodia ei voi yhdistää muiden tarjouskoodien kanssa. Muita ehtoja ei sitten olekaan, eli kunhan saat sen 100€ kasaan, niin koodi toimii!!

Ei muuta kuin klikkaamaan tuota tarjousbanneria!

Ite kans tulen hyödyntämään tuon diilin, on se vaan niin super. Asiasta kukkaruukkuun, viime viikolla, tuli tilattua vihdoinkin varastoon tullutta Erase Pro plussaa. Tää tuote on kyllä toimiva, jos haluaa kiristellä. Olen tämän tuotteen avulla polttanut todella tehokkaasti rasvaa.

Mitä tää siis tekee? Eli Erase Pro+ on estrogeeni-inhibiittori, eli se estää testosteronin aromatisoitumista sekä estää estrogeenia elimistössä sitoutumasta estrogeenireseptoreihin. Mitä se käytännössä siis tarkoittaa? Sitä, että kun elimistössä on testosteronin ja estrogeenin suhde testovoittoinen ei elimistöön kehity estrgeenidominanssia, joka on haitallista kehitykselle ja aiheuttaa melkoisen paljon kaikenlaisia miehelle epämiellyttäviä asioita. Estrogeeni naisellistaa, testosteroni miehistää. Miehet eivät siis halua estrogeenia elimistöön. Vapaata testosteronia syntyy jonkin verran miehillä (toisilla enemmän, toisilla vähemmän) , joka saattaa aromatisoitua estrogeeniksi. Erase Pro+ estää tätä.

Tuote on ollut todella kauan pois markkinoilta ja vihdoin sitä saa taas! Suosittelen hamstraamaan! 😀 Tsekkaa tuote klikkaamalla kuvaa alla.

Nyt jos koskaan kannattaa noita Versojakin tilata, kun on tämä Monsteridiili!

Versat ovat ehdottoman hyvät ja korvaa perus vetoremmit helppoudellaan ja pidollaan. En ole Versojen jälkeen enää koskenutkaan perinteisiin vetoremmeihin.

Ehdit muuten hyvin tilaamaan jouluksi paketit, jos teet tilauksen viimeistään 19.12 eli ensi viikon maanantaina. Tosin muista, että Monsteridiili on voimassa vain sunnuntaihin asti.

Oikein hyvää Joulua kaikille!

Kuva Jenni Gästgivar/IL

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.