This is Mika

18.06.2012 20:00 2min luku 25

1,3 dimetyylialumiinitalebani tai jotain?

No niin.

Eviran hampaisiin on tarttunut tuo geraniumuute. Harmi, se nimittäin oli ja on tehokas boosteri.

Nyt lehdet jo hehkuttaa Jackedin ”uhreja”. Kaveri oli käyttänyt Jackedia jatkuvasti puolen vuoden ajan ja saanut muiden energiantuotteiden yhteiskäytön ansiosta tykytyksiä ja jopa paniikkikohtauksia.

IL:

Pian miehelle alkoi ilmetä erikoisia oireita: sydämen tykytyksiä, ylivilkkautta ja ärtyisyyttä. Mies käytti myös samaan aikaan paljon kofeiinia ja energiajuomia, mitkä tuntuivat vain lisäävän oireita.

Mies ehti syömään ravintolisää noin puoli vuotta, kunnes tammikuussa hän lopetti kokonaan tuotteen käytön kun oireet tuntuivat koko ajan vain pahenevan.

Daa!! Mulla ainakin soisi heti kellot, jos joku treeniboosteri aiheuttaisi mulle jotain sekavuutta tai huonoa oloa. Toi on taas sitä idioottimaisuutta mitä joillain ihmisillä on. Kyllähän sitä voi itseään vahingoittaa vaikka ibumaxilla, jos sitä syödään liikaa. JA kaveri veti samaan aikaan paljon kofeiinia ja energiajuomia? Mitä helvettiä? Nyt on sitten jackedin syy, kun nuppi ei kestänyt tota kaikkea. Väärinkäytettynä kofeiinikin on vaarallista. Itse joskus kokeilin kuinka monta kofeiinitablettia voi vetää parin tunnin sisään. Kymmenestä tablestista oksensin ja voin pahoin puoli päivää. Tuli tykytyksiä ja ylivilkkautta. Kofeiini on vaarallinen aine, kun sitä käyttää liikaa tai jos on yliherkkä sille. Ei sitä siltikään pois markkinoilta vedetä?

(ihan ite piirsin ton pääkallon) 😀

 Tietty jos otat hemoragea, niin sun pää saattaa räjähtää…

Anyway, aina kannattaa olla varovainen kaikkien noitten boostereiden kanssa. Aloittaa tosi pienillä määrillä ja hakea sitä omaa toleranssia. Kaikissa ohjeissa aina sanotaan samaa. Olkaa varovaisia, älkää ottako enempää kuin XX-mitallista vuorokauden sisällä.  Nyt pian varmaankin poistuu markkinoilta kaikki tehokkaat treeniboosterit, joten kahvi taitaa olla sitten se seuraava boosteri, jota käytetään noitten jälkeen ja jota tuskin tullaan koskaan kieltämään.

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.