This is Mika

19.06.2011 12:31 2min luku 2

11. päivä sunnuntai

Paino 79,1

EI mitään raportoitavaa dieetistä.

Katselin myöhään yöhön UFC 131:n Dos Santos vs Carwin. Hieno matsi oli, mutta kaikki muut illan ottelut olivat yllättävän tylsiä. Vain yksi tiukka tyrmäys tuli jossain kevemmässä painoluokassa.

Dos Santos oli kyllä vakuuttava kehässä Carwinia vastaan. Pikkasen jopa rupes säälittämään kun Juniori möyhensi karvisen naamaa. Pisteet kyllä karviselle lujuudesta ja tuomarille, ettei keskeyttänyt matsia vaikka pahalta rupes näyttämään ekassa erässä. Sitä ei oikein edes tajunnut kuinka iso Juniori oikeastaan on, kun sitä ultimate fighte sarjaa katseli. Nyt kun se seisoi Karvista vastaan, karvinen näytti melkeinpä pieneltä. Tykkään Juniorista aivan sairaan paljon, koska mies on myös äärimmäisen ystävällisen ja hyväsydämisen oloinen.

Nyt Juniori on matkalla kohti mestaruusvyötä. Saas nähdä miten taidot riittävät Cainia vastaan? Hurjan kokoinen se Cain Velasquez, kun saapui lavalle onnittelemaan Dos Santosia. Odotan innolla tätä kohtaamista, koska molemmat miehet ovat vahvoja ja teknisiä taistelijoita.

Cain Velasquezilla on vahvanoloinen leuka.

Hyvät muskelit Juniorilla!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.