This is Mika

05.12.2012 14:11 2min luku 22

100x100kg penkki

Good morning USA!

Kuten Stan Smith sanoisi aamulla American Dad:issa.

(on muuten loistava sarja)

Iloinen on huomen meille, jotka saivat kivat veronpalautukset! 😀 Meikä nappasi oikein messevät tonnit, kun lopulta sain kauheen väännön jälkeen kilsat läpi verotädille. Meikällä kun tuo työaika ja matka on melko huikea ja julkisilla ei yksinkertaisesti pääse kulkemaan töihin. Meinasivat verotantat aluksi omien tietojensa mukaan, että höpöhöpö poju, kyllä sä julkisilla pääset. Heidän mielestä olisi ollut ihan ok, ettäolisin 05:15 alkavaan työvuoroon lähtenyt 00:50 yöbussilla?! Ha haa! Perillä oltais oltu kahden maissa eli reipas kolme tuntia olisi pitänyt olla etuajassa. Noh, ei muuta ku reklamaatiota perään ja pari screen capturea HSL:n reittioppaasta, että eipä niitä dösiä kulje ja vielä muistuts, että raja menee 2 tunnissa, mitä ”sääntöjen” mukaan voi olla töissä maksimissaan ”etuajassa”.

Luojan kiitos verotäti soitti perään vielä ja juteltiin sillai lämminhenkisesti, että uskokaan nyt siellä Kemissä tai mistä nyt soittikin, että en pääse täältä epsoosta millään julkisella eli auto on must. Lopulta parin viikon päästä puhelinsoitosta tuli uusi verotuspäätös jossa olivat kilsat sentilleen kuten olin ne laskenut! Jee! Voitin kädenväännön verotädin kanssa vaikka niillä se käsi on pikkasen vahvempi ku mulla.

Se siitä.

Käväisin aamulla salilla ja yksin treenatessa kun ei voi niitä isoja romuja aina liikutella, päätin ottaa taas kerran satasen peijaiset käyttöön. Penkissä latasin 100 kiloa tankoon ja 10 sarjaa 10 toistoilla eli yhteensä 100 toistoa 100 kilolla! Aikaa meni rontti 20 minsaa. Päälle superina ristikkäistaljassa flyeseja ja pikkasen ojentajille pushdownia. 5 sarjaa 15 toistoa molempia. Kokonaisuudessaa noin 40 minsaa ja pois. Hyvä oli fiilis ja huomenna odotettavissa kivaa kihelmöintiä tisukoissa.

(kuva: Tomi Takamaa)

Banneriskaba lähtenyt mainiosti käyntiin. Tullut jo useampikin osallistujamaili minulle. Aivan upeeta, että ollaan näin hienosti mukana. Aikaa on vielä vaikka huru myky,  joten mukaan ehtii varmasti! Palkintona oli haluamasi treeni ja pöperöä päälle, Mika tarjoaa.

Hyvää keskiviikkoa kaikille!

T. Mika

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.