This is Mika

17.06.2018 09:50 3min luku 8

Vihdoinkin - Valmennusta tarjolla!

Heippa

Kaikki nämä vuodet, mitä lajin parissa (jokseenkin näkyvänä persoonana) on tullut pyörittyä, olen saanut runsain mitoin yhteyden ottoja ihmisiltä, joissa ollaan tiedusteltu teenkö valmennushommia, saako minulta treeniohjelmia, ruokavalioita, saliohjausta, jne. Lähes 28 vuoden kokemuksen, 15 vuoden kilpailu-uran ja kahden alan kirjan kirjoittamisen jälkeen olen nyt päättänyt, että on aika jakaa ja antaa käyttööni oma tietotaito ja osaaminen. Vihdoin siis alan tekemään sivutoimena valmennushommia. Näitä PT-hommia olen jo toki randomisti tehnyt ennenkin vuosien 2007-2012 välisenä aikana, jolloin en keskittynyt kisaamiseen.

Mitä käytännössä on tarjolla?

Teen yksilöllistä valmennusta jokaisen tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Jos haluat minun räätälöimän treeniohjelman tai ruokavalion, saat sellaisen helposti sähköpostilla ilman sen suurempaa vaivaa. Saliohjausta on myös tarjolla, jos olet inhimillisen matkan varrella. Kaikenlaisia pakettiratkaisuja on mahdollista rakentaa yksilöidysti sisältäen niin ohjelmia kuin ohjauksia.

Dieettivalmennuspaketteja on monenlaisia ja jokainen paketti kasataan yksilön tavoitteita kunnioittaen. Jokainen dieettivalmennuspaketti sisältää treeni- ja ravinto-ohjelmia, aktiivista seurantaa, muutoksia, progressiota, yhteisiä tapaamisia sekä treenejä.

Teen myös esiintymisvalmennusta. Minulta saat poseerausopetusta ja teen yksilöityjä koreorafioita, jotka myös opetan valmennettavalle.

Elämystreenejä toteutetaan myös esim polttareihin tai vaikka syntymäpäivälahjaksi. Tällaiset elämyslahjat ovat aina ainutlaatuisen henkilökohtaisia ja ikimuistoisia. Nämä räätälöidään joka kerta asiakkaan kanssa yhdessä.

Minut saa myös luennoimaan treenaamisesta, ravitsemuksesta, kilpailemisesta sekä kehon hyvinvointiin, elämäntapaan ja mielen hyvän olon hallintaan. Luentoja siis yrityksille ja yksityisille henkilöille. Meet & Greet -tapahtumat järjestyvät myös. Teen myös satunnaisesti juontokeikkoja jos vain aikataulujen puitteissa saadaan onnistumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä minuun ja kerro tarpeista ja tavoitteistasi. Päämäärään on huomattavasti helpompi päästä, kun mukana projektissa on alan ammattilainen.

Laita sähköpostia, tekstiviestiä tai soita: 

  • nyyssola.m@gmail.com
  • +35840 708 6589

Kenelle valmennusta?

Olit sitten nuori aikuinen, ei-niin-nuori aikuinen, pitkään ikään ehtinyt, keski-ikäinen, mies tai nainen, aivan aloittelija, kuntoilija, elämäntapatreenari tai jo pidemmälle edennyt harrastaja, JOKAINEN on tervetullut minun valmennukseen. Mieluiten otankin sellaisia avoimella mielellä asennoituvia harrastajia, jotka eivät ole ahdasmielisiä ja vanhoihin kaavoihin pinttyneitä treenareita. Halusit sitten lihasmassaa lisää, päästä biitsikuntoon tai vain aloittaa uusi elämäntyyli, jokaiselle räätälöidään oma henkilökohtainen paketti, jonka avulla saavutetaan tavoitteet.

Oli kyseessä sitten nettivalmennus perus treeniohjelman tai ravintosuunnitelman tiimoilta tai henkilökohtainen valmennus, jossa on mukana fyysistä näkemistä, minulta saa aina kysyä neuvoa ja ohjeita, jos näiden vuoksi herää kysymyksiä. Tämä kuuluu aina hintaan mukaan. Esimerkiksi ohjelman vastaanottamisen jälkeen saa ja pitääkin olla yhteydessä, mikäli jokin asia aiheen tiimoilta mietityttää.

HUOM!

Henkilökohtaisten (fyysistä näkemistä vaativien) valmennusten kapasiteetti on minulla toistaiseksi rajallinen, joten ole nopea, koska loputtoman paljon, en voi ottaa valmennettavia itselleni.


Nyyssis Puhuu!! E14 – Hot Chocolade

Uusimmassa Nyyssis Puhuu!! -jaksossa paljastetaan, että suunnitelmissa on aloittaa valmennushommat. Tsekkaa video ja kuuntele mitä kerron aiheesta. Alkaa kohdasta 12:50.


Disturbilta!

Koodilla MIKACLO saat -25% alennusta kaikista Disturb Clothing -brandin tuotteista!! Siellä on todella paljon siistejä vaatteita tarjolla, joten käy ihmeessä hyödyntämässä tämä tarjous, joka on voimassa vielä tämän päivän!

Klikkaa kuvaa alla:


Älä myöskään unohda tarjouksia tukulta!

Tukulla on hyvä tarjous ostaessasi yli 80€ lisäravinteita!! Saat nimittäin kilon roheiinia kaupan päälle!

Klikkaa tuosta alla olevasta kuvasta ja pääset suoraan shoppailemaan! DYYYD!

SEKÄ

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.