This is Mika

29.05.2020 19:48 4min luku 8

VAIN NYYSSIKSELTÄ! - KOKEILE NEXTORYA ILMAISEKSI 30 PÄIVÄN AJAN!!

MOIKKA!

Yes, tämä onnistui kuin onnistuikin! Innostuin tuossa muutamia viikkoja sitten käyttämään Nextory -äänikirjapalvelua ja niinpä tuli palvelua mainostettuakin jonkin verran. Ja koska olen aina hyvin uskollinen omille seuraajille ja blogini lukijoille, ajattelin, että joskohan tässä olisi mahdollista saada jonkinlaista yhteistyöprojektia Nextoryn kanssa? Takaa-ajatuksena tietysti oli, että saisin teille mun oman alekoodin, jolla sitten pystyisi käyttämään palvelua vähän pidempään, kuin vain sen 14 päivää!Nyt voin siis ylpeänä julkistaa teille, että yhteistyö Nextoryn kanssa on totta! Minun täällä blogissa olevien Nextory-mainosten kautta rekisteröitymällä saat käyttää Nextorya 30 päivää ilmaiseksi! BOOM BEIBEE!!

Mainosbannereita on etusivulla, sivupalkissa sekä tässä alla, joita klikkaamalla pääset erityiselle Nextoryn kirjautumissivulle ja saat automaattisesti 30 päivää ilmaista käyttöaikaa! Jos jostain syystä järjestelmä ei automaattisesti vie sinua kampanjakoodikohtaan, voit erikseen käyttää koodia: Nyyssis, jolloin kampanja aktivoituu!

Nextoryn laaja valikoima äänikirjoja!

Ja pitää kyllä hehkuttaa miten kätevä tuo palvelu on. Äänikirjoja on valtava määrä valikoimassa ja siellä on pirun hyviä teoksia, joita on kiva kuunnella vaikka arkiaskareita tehdessä tai jos on reissun päällä jne. TÄÄLTÄ  <–löydät meikän omia suosikkejani!Muihin aiheisiin!

Treenejä puskettu ihan kiitettävästi, vaikka tässä onkin ollut vaikka mitä muuta touhua ja tohinaa. Silti on ollut kiva huomata, että salilla treenit ovat menneet todella hyvin perille. Paino on pyörinyt 93-94 kilon tuntumassa ja fiilis on ollut hyvä. BOOM BOOM! 😀

Pakkotoisto Podcast E83

Alkuviikosta puskettiin Maikkelin kanssa abaut puolentoistatunnin todella randomi Podcast. Uusimmassa höpinävideossa Mike pääsi testailemaan makupalettiaan lihaisien leikkeleiden kohdalla ja puhuttiin ziljoonan muun asian lisäksi mm. syömishäiriöistä. Pistähän episodi kuunteluun!Motivation dyyds!

Tähän väliin pakko pistää pientä motivaatiota kehiin, sillä jälleen kerran yksi valmennettavista asiakkaistani on onnistunut omassa dieetissään niin valtavan hienosti. 18 viikon dieetti oli täysin itsenäisesti toteutettu minun ohjeistusten ja ohjelmien avulla. Kehon koostumus muuttui todella näkyvällä tavalla, vaikkei elopaino pudonnut kuin 5 kiloa koko tuona aikana. Vyötärön ympärys pieneni hurjat 20 senttiä, joka näkyykin tuossa kuvavertailussa todella selvästi.

Tämä kertoo vain sen faktan, että lihasmassan on täytynyt korvata rasvakudosta prosessin aikana ja koska lihas painaa enemmän kuin rasvakudos, pelkkä painon seuraaminen ei aina kerro todellista muutosta kehossa ja ulkonäössä. Olenkin aina korostanut valmennettavilleni, että dieetillä tulisi vaa’an lisäksi seurata myös peilikuvaa. Vaatteet esimerkiksi on hyvä mittari, ollaanko menty dieetillä eteenpäin.  Vaaka voi helposti antaa valheellisen kuvan dieetin tenemisestä, sillä painokaan ei aina putoa, vaikka rasvakudos palaisikin koko ajan. Siksi on tärkeää seurata muitakin mittareita etenemisen osalta.

Jos sinua kiinnostaa pistää kroppa kuntoon, niin ota ihmeessä yhteyttä minuun: nyyssola.m@gmail.com. Minun ravinto-ohjelmapaketti (89€) skaalataan kokonaiskaloreiden osalta juuri sinun mittojen ja tavoitteiden mukaan. Saat esimerkiksi dieettiä varten cardiosuunnitelmat sekä ohjeet progressiolle ja näin pystyt täysin itsenäisesti etenemään dieetillä tavoitteisiisi. Ota se askel ja tee muutos elämääsi. Se todellakin kannattaa, kuten näet tuosta kuvasta!Mikko Malisen ”Persaukisten kisamatka” -realitysarja

Vaikka sarjan nimi onkin vähän erikoinen, kyse ei ole suoranaisesti mistään matkavideosarjasta, vaan YouTubessa esitettävästä realitysarjasta. 39 vuotias Mikko Malinen on Suomen huippuja voimanostossa ja hän on puolisonsa Lauriinan kanssa julkaissut jo useamman episodin tästä sarjasta, jossa seurataan heidän elämäänsä, kisavalmisteluita ja siinä kuntosaliharjoittelun ympärillä pyöriviä ihmisiä.

Tässä sarjan tiiseri

Ensi viikolla ilmestyvässä jaksossa meikäläinen vierailee Pitäjänmäen PTVGYMillä, jossa pistän Mikon koville perinteisen bodaustyylisen treenin merkeissä. Jakso tulee olemaan aika lailla hauskaa ja rentoa ajatuksen virtaa, kahden lapsenmielisen aikuisen porinaa ja huumorilla höystettyä treenaamista. Ei oteta treenejä liian vakavasti mutta tehdään silti tosissaan!

Miten käy voimanostajan, kun treenit tehdäänkin bodaustyyliin korkealla volyymilla ja intensiteetillä?

Kyseinen jakso tulee ensi viikon aikana ulos, joten pysytään kuulolla!

Ja loppuun vielä iso kiitos kuvauksesta ja stillikuvista Erik Mustonen. Erikiä voit seurata Instassa nimimerkillä @emgrphy.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin,

Mika

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.