This is Mika

15.02.2019 12:17 2min luku 0

Uusimmalla videolla otetaan ohjelmapaketit tarkempaan syyniin!

Hello!

Uusin videoni pilkkoo palasiksi nämä minun suositut valmispakettiohjelmat. Mitä ne oikein sisältää ja mikä ajatus niiden takana on? Valmiit paketit ovat edullisia ja toimivia, sekä olen näihin paketteihin panostanut todella paljon aikaa ja vaivaa. Se että niistä on saatu monipuolisia ja tehokkaita ei ole ihan niin simppeliä. Pitää olla kokemusta ja tietotaitoa takana, kun lähdetään suunnittelemaan isompia kokonaisuuksia.

***

***

Itselleni on tärkeää, että nämä ovat huolella tehtyjä ja niissä on riittävästi haastetta jokaiselle. Mulla on onneksi sen verran vuosia takana treenien osalta, että olen jokaiseen ohjelmapakettiin rakentanut mielekkäitä ja innostavia kokonaisuuksia, jotka käytännössä toimivat. Se on tärkeää. treenaamisen pitää olla kivaa ja monipuolista, jotta mielenkiinto säilyy mahdollisimman pitkään.

Katso tuo informatiivinen video läpi ajatuksella, sillä siinä tulee paljon esiin mikä ajatus näiden ohjelmien takana on. Tsekataan siis kaikki treeniohjelmat 1-jakosiesta 5-jakoiseen, sekä kolme eri priorisaatio-ohjelmaa ja tietenkin käydään läpi ravinto-ohjelmapaketti, joka on ollut todella suosittu ja tehokas ohjelma tukemaan treenejä. Ilman oikeanlaista ravintoa ja makrosuhteita ei saada parasta tulosta aikaiseksi. Treenien teho muuttuu aivan uudelle tasolle oikeanlaisen ravinto-ohjelma kanssa!

Valmispakettiohjelmat ovat kyllä tosi käteviä ja edukkaita treeniohjelmia, joiden avulla pääset todella nopeasti hyvään vauhtiin omissa treeneissäsi. Ei tarvitse arpoa tai miettiä salilla, mitä tehdä tai treenata. Usein alkuvaiheessa tulee sellainen fiilis, ettei ihan osaa nähdä treenaamista isona kokonaisuutena ja sitten sitä saattaa eksyä tekemään vähän sitä sun tätä salilla.

Tärkeää on päästä mahdollisimman alkuvaiheessa heti tekemään asioita oikein ja oikeassa rytmissä ja nämä valmiit ohjelmat takuulla sen tekee.

Valmiit paketit listattuna selkeästi linkkeineen:

Eri lihasryhmiä priorisoivia treeniohjelmia löytyy myös valmiiksi suunniteltuina:

Minulta löytyy myös tarjouspaketteja, joissa on yhdistettynä eri ohjelmapaketit:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.