This is Mika

19.11.2012 11:04 3min luku 23

Utti "Hulkki" Hietala pois MM-joukkueesta - My two cents by Mika Nyyssölä

Hjellou!

Viikonloppu meni sitten kevyesti nauttien lasi viiniä ja kuunnellen muziikkia kotosalla.

 

Noh, käytiin me tytsyn  kanssa Rymy-eetussa tanssimassa polkkaa ja sit siipastiin himatsuun! Kiva oli mesta, en nimittäin ollut ennen sinne eksynytkään. Jengi tanssi pöydillä ja meno oli hilpeä.

Rymy-Eetu:

Otetaans kantaa tohon Utin mm-joukkueesta putoamiseen, kun sitä ollaan niin kovasti toivottu.

Body-lehden juttu:

Keravan Power & Fitness Center toimi CBB- ja kehonrakennuksen Masters MM-kilpailun karsintapaikkana tänään eli 17. marraskuuta. CBB MM-kilpailuihin oli pyrkimässä Utti Hietala ja Masters kehonrakennukseen yli 50-vuotiaiden sarjaan oli ehdolla Timo Blomberg. 

Paikalla oli Suomen kehonrakennusliitto ry:n ja IFBB Finland ry:n tuomaritoimikunta, johon kuuluu Marjo Krishi (puheenjohtaja), Susanna Mantila, Antti Jurvansuu, Jari Mattila ja Vesa Kilpinen, jotka tekivät päätökset kisaan lähtijöistä.

Masters MM-kisaan lähtee Timo Blomberg, jonka kilpailu pidetään Budapestissa Unkarissa 14.-17. joulukuuta eli kuukauden päästä. Utti Hietalan kausi päättyi tähän karsintaan, sillä CBB MM-kilpailu olisi ollut ensi viikonloppuna Sofiassa Bulgariassa, mutta häntä ei valittu MM-kilpailuun.

Okei, siinä nyt nuo poijjaat seisoo vierekkäin vertailussa vaikka noita miehiähän ei nyt missään tapauksessa saisi keskenään vertailla. Molemmat hakemassa MM-paikkaan ihan eri laijeihin. Timo Masterseihin ja Utti CBB-kisoihin. Timo valittiin,Utti ei. Miksi?  Hyvä kysymys. Vastausta en tiedä. Sen tietää vain päätöksen tehneet tuomaritoimikunnan jäsenet.

Väkisinkin sitä kuitenkin lähtee vertailemaan noita heppuja, koska vierekkäin siinä poseeraavat. Timon eduksi voisi sanoa hyvät ja pulleat olkapäät, väri ja ehkä aavistuksen kireämpi kroppa. Utin eduksi kapea vyötärö, isot ja pyöreät kädet, paksummat jalat ja balanssissa oleva kokonaisuus. MUTTA!! Molemmat ovat siis aivan eri lajissa. Tässähän hei haloo, vertaillaan raskaansarjan SM kutosta ja SM-kisan CBB overall voittajaa!! CBB-kisaaja, jolla on isommat kädet, isommat jalat, hyvin hallittu keskivartalo ja parempi kehon balanssi kokonaisuudessaan. Ja kyseessä on vielä täysin eri laji. Timo kuitenkin valittiin, koska varmasti nähtiin Timon potentiaalisuus yli 50 vuotiaiden Masterseissa. Onnea ja menestystä ja toivotaan että Timppa sieltä tuo kotiin sen kirkkaimman mitalin! 🙂

Nyt voidaan siis spekuloida (mikä onkin se koko elämän suola) miksi Uttia ei valittu mm-kisoihin? Kyseessä oli karsintakilpailu. Eli kilpailu anyways. Olisiko Utin kannattanut laittaa kisaväriä iholle? Olisiko Utin kannattanut tyhjentää ja hieman tankata (eli viimeistellä) kroppaansa tätä kisaa varten? Nyt Utti tuli valkoisena ja nesteisenä karsintaan ja punainen kortti napsahti miehelle. Toki kaikkihan tietää, että mies olisi kyllä tehnyt nämä viimeistelyt vimpan päälle ja näyttänyt kisoissa sen upeimman ja parhaimman kunnon, mutta näin vain nyt tapahtui. Tiesivätkö tuomarit tämän vai ajattelivatko he, että tässä oli se Utin kisakondis? Tämä ratkaisu tietysti kertoo sen, että koskaan ei ole täysin kirkossa kuulutettu kuka sinne kisoihin lähtee vaikka siis voittaisitkin Overallin ja SM-kultaa Suomessa.

Ilkeeltähän tämä tuntuu, kun tietää, että mies oli tähdännyt juuri noihin MM-kisoihin ja panostanut kaikkensa niitä varten. Mies vielä voitti Overallin 11 viikkoa ennen MM-kisoja huomattavasti pehmeämmässä kunnossa, eli se paras Utti ei edes ole vielä näyttäytynyt lavoilla. Se säästettiin sinne MM-kisoihin! Nyt valitettavasti niissä kisoissa ei miestä nähdä. Uskoisin miehen olevan kohtalaisen masentunut päätöksestä. Utti kuitenkin elää ehkä enemmän kuin kukaan muu ihminen tällä planeetalla kehonrakennusta. Kaikki elämän asiat ovat keskitetty bodauksen ehdoille. Tällainen mies olisi kyllä niin ehdottomasti pitänyt saada päästä noihin kisoihin. On sinne huonompikuntoisempiakin aikanaan päästetty.

Ei muuta kuin tsemppiä Utille ja tästä sisuuntuneena kohti uusia tavoitteita! (tosi laimee ja kliseinen tsemppi, mut parempaan en pystynyt..) 🙂 Leuka pystyyn vaan! 😀

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.