This is Mika

04.01.2013 11:56 2min luku 52

Syksyllä kisoihin?

Hei Scully, dumbbaa se Mulderi!

Loistava biisi! 😀 LOL! Hyvät ja sopivan tuhmat sanat. X-files oli aikanaan sellainen sarja, jota aina odotti kuin kuuta nousevaa. Nuori Mika oli ihan innoissaan ku Scully ja Mulderi taskulamput tanassa etsi ufoja.

😀 😀 😀 😀

Eilen salilla väsytettiin selkää ja haboja.

Selälle pyramidisettiä ylätaljalla ja sillä toisella ylävehkeellä. 😉 Latseja ja leveyttä haettiin näillä liikkeillä. Ensi kerralla sitten paksuutta. Näitäkin voi siis erotella hieman, eli treenata eri osa-alueita selstä, varsinkin jos selkätreenit ovat frekvenssiltään* tiheät. 😀 (*piti laittaa joku hieno sivistyssana niin kuulostaa coolimmalta)

Haboille tehtiin supersettiä sillä keltaisella ja mustalla habakoneella. Toisessa on siis kahvat ja toisessa tanko. Ottavat jännästi kyllä eri lailla hauiksiin vaikka liikerata on lähes identtinen. 15+15×5 sarjaa. Eli hulppeat 150 toistoa yhteensä.

Treenin päälle kuva näistä tämän hetken läskeistä:

mika nyyssölä saliräpsy

Paino pyörinyt siinä 84-87 välillä. Nyt aloitin progressiivisen syklityksen ravinnon suhteen, eli nyt mennään tietty aika korkeilla rasvoilla ja protskuilla. Mennään kolmasosa ajasta miinuksilla ja loput plussilla kolmen päivän kierrolla: matala-korkea-korkea. seitsemäs päivä on korkea hiilaritankkaus. Tätä jaksoa siis x-aika jonka jälkeen x-aika mennään äärimmäisen korkeilla kaloreilla syöden pelkää hiilaria ja protskua.bPointtina on yrittää tässä polttaa rasvakudosta menemällä matalilla hiilareilla, muttei kuitenkaan jatkuvilla miinuksilla. Progressio siten, että seuraava syklitysjakso lähtisi korkeammilla kaloreilla, kovemmalla kulutuksella hiilaritankkausjakson jälkeen, koska elimistö olisi tottunut korkeampiin kaloreihin? En tiedä miten toimii. Joskus tällaiset toimivat ja joskus mennään metsän. Mulla on aina ollut tapana vähän testailla eri metodeita itselläni ja kuten kilpailuhistoriakin kertoo, joskus ne ovat olleet aika onnistuneita. Esim mun VHH-dieetti tankkausjaksoilla viime syksynä toimi kuin junan vessa.

Jos tässä kondis ja lihat kehittyvät niin mikäänhän ei estä mua kisaamasta tänäkin syksynä SM-kisoissa. Mutta tietty sillä varauksella, että jos en ole tyytyväinen ja saanut kehitystä tarpeeksi esim toukokuuhun mennessä niin tottakai jatketaan sitä massan hakua ja panostetaan tulevaisuuteen täysillä! Mä haluan mennä lavalle seuraavan kerran taas huikeasti kehittyneempänä, kuten viimeksi tein. Rima on korkealla ja vie aikaa ylittää se!

Tukulta poimittua

Whey-80 perheeseen taas uutta makua lisää! Tämä limited edition, eli tilaa omasi äkkiä, ennen kuin loppuvat varastosta! Raikas mansikka-jugurtti kuulostaa delicious!! 😀 Ja bannerin kautta tietysti kaikki tilaukset niin kasinkertaistetaan meidän yhteinen ilo!! 😉

Whey-80 srawberry yoghurt

Kommentit (52)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.