This is Mika

21.06.2018 10:16 1min luku 44

SUPER-MEGA-MONSTERIDIILI KÄYNNISSÄ!

HEyyyy!! Hoooooouuu!

Nyt pamahtaa pitkästä aikaa megalomaaninen monsteridiili. Eeppinen ja legendaarinen monsudiili, joka käytännössä tarkoittaa, että kun ostat 100€ tuotteita tukulta, saat 30€ alennuksen minun tarjoamalla koodilla! YEAH!

Maustetaan tätä huipputarjousta vielä sillä, että jos hyödynnät diilin, voit myös osallistua kilpailuun, jonka palkintona on actionkamera (ovh 159€)! Tämä tarjouskampanja on voimassa tämän viikon loppuun asti. Ensi viikon maanantaina paljastetaan se onnellinen voittaja, jolle lähtee 4K toimintakamera. Voit sitten kuvailla kesän pyöräilyretket, uimahypyt ja salitreenit tällä kameralla! Huikeeta! 😀

Ohjeet ovat jälleen hyvin simppelit:

  • Klikkaa alla olevaa banneria
  • Tilaa vähintään 100€ tuotteita
  • Kassalla käytä alekoodi: NYYSSIS30
  • Kirjoita tänne kommenttiosioon tilausnumero ja olet mukana kisassa!

 

HUOM HUOM!!

Jos olet Fitnesstukku PREMIUM asiakasklubin jäsen, älä tällöin kirjaudu Fitnesstukulle sisään omilla tunnuksillasi. Kasaa ostoksesi ilman sisäänkirjautumista!

Koodi ei toimi, jos olet asiakasklubin jäsen ja olet kirjautuneena sisään, kun menet kassalle. Voit siis hyödyntää koodin vain olemalla kirjautumatta sisään. Etenet kuten normaalistikin, teet ostoksesi ja lisäät osoitetietosi ja toimitustavan ja hyväksyt tilauksen.

Hurjasti kaikille onnea kisaan. Muistakaa, että tämä koodi toimii myös jo alennettuihin tarjoustuotteisiin! Tarjous ja kilpailu päättyy sunnuntaina 24.6 klo 23:59!!

Kommentit (44)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.