This is Mika

24.05.2010 15:46 2min luku 7

Son of the Beach

Terve.

On muuten ollut kivaa käydä ajeluttamassa vaimoa pikku Suitsalla. Käytiin perjantaina Lauttasaaren kassun rannassa ihastelemassa auringon laskua. Paikalla oli varmaan puolet larulaisista. Jengillä oli pallogrillejä mukana ja rannalla yksi porukka paistoi makkaraa nuotiossa. Toiset pelaili petanquea ja toiset heittelivät jenkkifudista. Aika leppoisa meininki. Sunnuntaina käväistiin Matinkylän rannalla katselemassa, että mikä meininki. Aika autiota oli. Liekö tuuli ja viileä ilma karkoittaneet kaikki ihmiset? Emme mekään pitkään viihtyneet siellä vaan suunnistimme takaisin kotiin.

Tässä meikä laiturin nokassa Matinkylässä.

llaiturin nokassa2

Käväisin tänään tekemässä pikaiset treenit. Oli rintaa ja käsiä vuorossa. Vinopenaa paukuttelin keveitä sarjoja 110 kilolla ja ristikkäistaljaa sen päälle. Ojentajille Smithissä punnerruksia pään ylle ja ranskalaista päälle. Lopuksi vielä push downia narulla. Haboille tein habakoneessa sarjat ja viimeistelin kevyesti hammerkäännöillä olkavarret. Tuntihan siinä meni, mutta se oli tarpeeksi nopsa minulle.

Pari kuvaa salilta:

Ojentaja

Ojentajapose

Hammerkääntö meneillään

Habapose

Treenin jälkeen maistuu aina palkkari!

tukkuplobl

Eipä muuta tällä kertaa, yritetään tehdä taas päivitystä vaikka jostain hyvästä treenistä. Ruokavinkkejä on muuten myös pyydelty kovasti, täytyy paneutua niihinkin ja julkaista joku hyvä resepti!

-Mika

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.