This is Mika

07.05.2010 15:18 2min luku 6

Sinisiä taivaita ja valkoisia poutapilviä

Perjantain päivitys!

Sataa sataa ropisee… Kyllä vain, vettä tulee kuin Esterin ”sieltä” ja synkkä taivas täynnä harmaata pilvimassaa etenee päämäärättömästi eteenpäin. Eilen ja toissapäivänä oli paljon kauniimpaa. Milloinkohan se kesä ja helle saapuvat? Otin muuten kuvan mielestäni kauniista poutapilvestä tuossa toissa-aamuna. Olin kovin iloinen ja hyvällä tuulella, kun näin tuon pilven. Taivas oli niin sinisenä, juuri niin sinisenä, kuin sen lapsuudesta muistan. Sinisiä taivaita ja valkoisia poutapilviä lisää kiitos!

cloud9

Podcast

Team MnM podcast etenee toiseen jaksoonsa. Tällä kertaa aiheina kerjäläiset, hamstraajat, feissaajat, yms.

Tästä linkistä pääset kuuntelemaan sen–> Podcast osa 2

mikejamää

Treenejä käyty treenailemassa, minkä nyt on ehditty. Kovasti on kiirettäkin pukannut, mutta onhan sitä pari kolme kertaa viikossa salilla aina käytävä. Tuli tuossa pikku keikka poseerausohjaajanakin taas vedettyä. Nuori lupaus käväisi hakemassa poseoppeja minulta tuleviin kilpailuihin. Paljon saatiin muutettua asentoja oikean näköisiksi ja mies kasvoi silmissä. Kyllä pelkällä poseerauksella saadaan ihmeitä aikaan. Vanha sanonta pätee yhä: Lavalla ei tarvitse olla iso, riittää, kun näyttää isolta.

Musaa

Garagebandillä on ollut erittäin mieluista ja koukuttavaa tehdä kaikenlaista musiikkia, tai vain jammailla. Näitä tuotoksia kuulee aina näiden meidän podcastien yhteydessä, mutta laittelen niitä myös tuonne YouTubeen.

Tässä viimeisin musiikillinen tuotos:

Jep, ei muuta kuin ensi kertaan!

-Mika

car2

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.