This is Mika

07.12.2015 05:50 2min luku 58

ProPud -diili!!

Huomenta DYYYDS!

ProPud eli Protein Pudding on laktoositon proteiinivanukas, jonka voit tempaista mukaasi minne menetkin. Fitnesstukulla on ollut tätä herkkua jo jonkin aikaa myytävänä, mutta nyt meikä onnistui saamaan tän tuotteen hyvää diiliin, niin pääsette testaamaan tätä maukasta välipalaa.

propud

  • Innovatiivinen, terveellinen ja laktoositon uutuus
  • Voidaan säilyttää huoneenlämmössä
  • 20 g proteiinia per pakkaus
  • Vain vähän hiilihydraatteja ja kaloreita
  • Täyteläiset maut: Chocolate ja Caramel
  • Pakkauksessa mukana lusikka – nauti välipalaksi missä vain!

Toi on jännä juttu toi että ProPuddinkia voi säilyttää huoneenlämmössä ja itseasiassa suklaan makuinen puddinki maistuu ihan hyvältä vaikkei se ole jääkaappikylmää. Korvaa hyvin maitorahkan ja tuo säilytettävyys on iso plussa.

Klikkaa kuvaa alhaalla niin pääset Nyyssiksen erikoistarjoukseen käsiksi. 

700x240_mika_propud_aug15

JA tämä  tarjous on siis jälleen vain ja ainoastaan teille lukijoille, sillä missään muualla et tule törmäämään tähän. Nää pikkuruiset diilit mitä blogissani aika-ajoin esiintyy ovat neuvoteltu eksklusiivisesti vain blogiani ja lukijoitani varten. Eiks ole siistiä? BOOM ja DYYD!! 😀 Tarjous voimassa 7-13.12 eli tän viikon!

Lauantaina käväisin firman pikkujouluissa ja siinä tuli lasi viiniäkin maisteltua. Eilinen menikin sitten sohvalla ja Borgias -sarjan parissa. On muuten ihan mainio sarja ja juoni sekä näyttelijät ihan huippuluokkaa.

Nyt on tullut katottua tuolta Netflixiltä tosi monta hyvää sarjaa läpi. Kuten Breaking Bad, Better Call Saul, Narcos, Borgias, Daredevil (ei ollut ihan 10 sarja kyllä). Tuleeko jengillä mieleen lisää hyviä sarjoja kuten edellä mainitut? Saa heittää ehdotuksia, etenkin jos sarja vielä löytyy Netflixistä. Breaking Bad ja Better Call Saul ovat noista ehdottomasti parhaimmat sarjat. Aivan jäätävän hyvä juoni ja näyttelijät. Ei mikään ihme, että Breaking Bad on IMDB:ssä listaykkösenä, on se vaan niin hyvä.

Tänään sitten selkää salilla. Hyvät jumpat kaikille ja tilailkaahan tuota ProPuddinkia kun se nyt on diilissä.

Kommentit (58)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.