This is Mika

25.07.2009 21:53 3min luku 6

Peltomaa update III

No niin, Harri Peltomaan kanssa tapaaminen, mutta tällä kertaa lauantaina, sillä se sopi molemmille paremmin kalentereihin. Mies on ehtinyt kiristyä kivasti parissa viikossa ja painokin on pudonnut 91 kiloon. Posket alkaa olla hieman jo lommoillakin! Se on hyvä merkki se.

Pienet treenit, kuten aina ennenkin oli ensimmäisenä vuorossa.  Meikä itse teki vähän sitä sun tätä ja Harri punttaili käsiä ja olkapäitä. Saatiinkin tehtyä pari erikoisliikettä ja tekniikkaa haboille, joilla yritetään kasvattaa hauiksia entisestään. Jalkojen treenaaminen on vähennetty minimiin ja keskitytty ykäkropan työstämiseen. Näillä muutoksilla yritetään saada kroppaa balanssiin. On toki ymmärrettävää, ettei yläkroppa saavuta samaa kaliiberia näin lyhyessä ajassa kuin mitä jalat ovat, mutta uskon pitkällä tähtäimellä tasapainon löytyvän.

Kun vertaa esim neljän viikon takaisiin tunnelmiin niin huomaa, että Harri on mennyt kovaa eteenpäin. 6,5 kiloa on tuossa ajassa painoa lähtenyt. Kuva kertoo hyvin:

vertailu.jpg

Pukkarissa poseteltiin:

tuplat-takaa-25709.jpg

levea-selka-takaa-25709.jpg

rinta-sivulta-25709.jpg

Alle 90-kilon noviisien Suomen Mestari Jari ”Big Wheels” Leskinen eksyi myös pukkariin ja tottahan toki tällainen hetki on ikuistettava, jossa kaksi kovan luokan reisimiestä on samassa huoneessa. Komensin miehet vertailuun ihan vain teidän lukijoiden iloksi. Leskisellä on painoa kuvissa +100kiloa!!

hartsajartsa1.jpg

Jari ei valitettavasti kisaakaan tänä vuonna, sillä miehellä on ollut pieniä loukkaantumisia, jotka ovat estäneet täysillä treenaamisen ja täten myös valmistautumisen tulevaan SM-kisaan. Ensi vuonna sitten uudestaan ja kuten kuvatkin kertoo, on miehellä vielä paljon annettavaa kehonrakennuksessa!

hartsajartsa2.jpg

Pakkasimme kamat ja katosimme salilta ilta-auringon laskiessa taaksemme. Poset oli posetettu ja saimme taas fiilattua hieman vapaaohjelmaakin entistä paremmaksi. Harri on taas urheana matkalla takaisin festarikansan täyttämään Poriin, kun kirjoittelen tätä päivitystä. Ahkerasti tuo PorinPoika jaksaa reissata. Hatunnosto sille!

Tämä päivitys oli sitten tässä. Harrin kanssa treffit ovat sitten joko kahden taikka ehkä kolmen viikon kuluttua, sillä meikäläisen loma pukkaa päälle enkä ollut aivan varma mikä päivä oli sopivin. Tapaaminen kuitenkin pidetään ja siitä raportoidaan taas täällä blogissani kuvien kera.

CU!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.