This is Mika

01.03.2015 18:59 1min luku 35

Pekka versus Mika

Jeba jee!
Ja niin se testidieetti pärähti käyntiin. Eilen aamulla paino oli 92,6kg ja tänään vaaka näytti tasan 90 kiloa. Nopeesti nuo nesteet lähtee kiertoon ja poistuu elimistöstä vähäisillä hiilareilla mentäessä.
Nälkä ei ole juuri ollut, mutta kaikki tuntemukset mitä on tullakseen, tulee vasta myöhemmin. Uskoisin, että se nälän tunnekin tulee vielä.
Matalat hiilarit ovat sinänsä jees, mutta se jännä, tyhjä tunne ilman kunnon hiilareita vaatii jälleen pientä totuttelua.
nyyssölä01 by marko simonen
Kyselin tuolla pakkiksella Kotipohjan Pekalta, paljonko miehellä on painoa ja onko dieetti lähtenyt jo käyntiin?
Pekka kertoi, että sen verran oltiin tehty, jotta ruokavaliota oltiin siistitty. Takoittaa siis, että Pekka jättänyt kaiken herkkuhötön pois. Pekalla nostettu kalorit 4400 (joka puhtaasti ruuasta, tod näk. paljon hiilaria ja vähän rasvaa) ja noilla määrillä männöö vielä 3 viikkoa. Painoa Pekalla melkein 103 kiloa!! :O
Elikkä jännät asetelmat tässä meillä tulevilla kilpakumppaneilla, Pekalla 103kg paino ja meikällä jo pudonnut 90 kiloon. Mulla kalorit 3700 joka siis itse dieettikalorit kun Pekalla taasen 4400 offikalorit.
Jäädään seuraamaan tilannetta molempien osalta ja toivotaan myös, että Peksulta tulis vähän pientä kuntokuvaa eetteriin mistä kuosista se äijä lähteekään liikkeelle?
Pekkahan on muuten uhonnut kisoissa pesevänsä mut ainakin hiusten osalta, mutta mä en taida siihenkään suostua vaan saatanpa vielä kasvattaa fledan takaisin. 🙂 Katsotaan nyt!

Kommentit (35)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.