This is Mika

08.01.2017 14:58 3min luku 4

Pakkolepoa

Moi!

Perjantaina 21 tuntia putkeen, duunia, kuvauksia, reissaamista. 10,5 tuntia Fox Centerillä heilumista painojen kanssa, 450 kuvaa. Kirjan parissa ollaan painettu koko ajan, oli vapaata tai duunia, syksystä lähtien. Nyt on tunne, että askel painaa vähän liian paljon.

Eilen heräilin ysin maissa aamulla ja olo fyysisesti oli kuin hakattu. Metkasti kroppa sai osumaa vaikkei suoranaisesti mitään ”oikeaa” treeniä salilla tehty. Kummasti kymmenen tunnin aikana tehdyt staattiset pidot osuivat lihaksiin ja eilen aamulla kaikki tämä kieltämättä tuntui kropassa. Sen verran heikotti koko päivän, ettei muuta tehty, kuin kaupassa käytiin ja muu aika pötköteltiin vaakatasossa.

Tämä päivä duunissa heiluttu ja yhä on olo kummallisen heikko, vaikka takana yksi lepopäivä. Väsyttää, heikottaa, leposyke korkealla. Tämähän alkaa kuulostaa ylirasitustilalta? Ongelma on siinä, etten yksinkertaisesti ole nukkunut kuukausiin kovin hyvin. Öisin herään lihaskramppeihin ja palelen niin, että koko kroppa vaan hytkyy.

Rasvakudos on haihtunut olemattomiin ja epäilen näiden palelukohtauksien johtuvankin rasvaprosentin vähyydestä. Läski lämmittää ja nyt kun sitä ei kauheesti ole, palelen kuin horkkatautinen.

Vaimo kielsi menemästä tänään salille. Ehkä se on ihan hyvä, että pidetään vielä tämä päivä pakkolepoa. Huomenna pitää katsoa tilanne uudestaan ja arvioidaan sitten mikä on fiilis jumppailuun. Jalkatreenit kun olisi seuraavaksi vuorossa, niin se tietysti tarkoittaa kovaa treeniä ja silloin pitää olla kunnossa.

Yhä on keuhkoissa jotain vikaa tuosta muutaman viikon takaisesta keuhkoputkentulehduksesta. Sitä ei ilmeisesti vieläkään olla toivuttu täysin tuosta pöpöstä tai mistä lienee viruksesta. Sitkeää sorttia täytyy myöntää. Puuskittaisia yskänkohtauksia tulee aika-ajoin ja kun tuo rasitusastmakin on riesana, niin keuhkot ei ole kyllä sieltä terveimmästä päästä. 🙁

Eniweis, hyvillä mielin ollaan vaikka tässä vähän väsynytty miestä ollaankin. Pitää vielä kiittää Fox Centeriä, Timiä ja Monaa upeasta avusta. Aivan mahtavaa oli touhuta siellä illan pikku tunneille saakka. Kiitos molemmille Jouneille ja kaikille projektissa mukana oleville tahoille.

Foxilla klo 23:00 perjantaiyönä. Kuvaukset on vihdoin saatu purkkiin.

Kirjan voi ennakkotilata Docendolta. Klikkaa kuvaa alla:

Ja hey, DYYYYYYYYYDS!! MONSTERIDIILI on tän ja huomisen enää voimassa! Näitä tarjouksia ei tule kauheen usein vastaan, joten suosittelen hyödyntämään! 🙂 Osta 100€, saat 30€ alennusta!

Klikkaa kuvaa alla, tilaa väh 100€ tuotteita ja kassalla kirjoita koodi: NYYSSISJAN17

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.