This is Mika

16.12.2013 14:32 2min luku 38

Pakko olla eka!

Ai *ittu mä repesin tälle kuvalle!

eka

Pakko hieman pohtia tätä ilmiötä, kun pitää jonottaa aina jonnekin uuteen mestaan kuin olis maailmanloppu tulossa. Ihan sama mikä lafka avaa uuden mestan ja ihan sama minne sellainen aukeaakin, aina on niitä, jotka hyeenan lailla on jonottamassa, että varmasti oon joko eka tai ainakin ekojen joukossa.

Nytkin toi Burger Kingi avas entisen Baker’sin tiloihin raflan ja ihmiset aivan kuin ensimmäistä kertaa ikinä hampurilaisravintolaa nähneenä jonottavat päästäkseen maistamaan burgeria. Hyvät ihmiset, se burkerikingi on siinä vielä ensi viikollakin ja varmaan ensi vuonnakin. Mikä ihme se vetää jengin jonottamaan tuolla hyisessä ilmassa yhtä fakin hampurilaista? Mäkkäri on ihan siinä vieressä jos syynä on pelkkä nälkä?

Sit nää ensi-iltalippujen telttailijat. Joku hobitti tulossa ensi-iltaan niin nää telttahörhöt kasaavat kimpsunsa ja kampsunsa viikkoa ennen lipunmyyntiä finnkinon pääovien eteen. Mä haluun olla EKA!! Mä yövyn tässä kadulla nyt viikon ja käyn pissalla viereisessä ravintolassa kunhan kaveri tulee päästämään.Voi elämä! Mä meen ton hobitin kattoo sit ku mä ehdin ja mieluiten vielä sellaiseen näytökseen ettei siellä ole kauheesti väkeä. Koska voi *elvetti sitä rapinan ja yskimisen määrää, kun palatsin ykkösnäyttämö on täynnä. Kiva olla leffassa niin et siellä on tilaa ja hiljaista.

Mut kyllä tuo kuva kiteyttää tämän kansakunnan ajatusmaailmaa melkoisen hyvin. Miten taantuneita me ollaankaan. 😀 Pienistä asioista se munkin arki ilostuu, mutta en mä ihan noin fanaattiseksi sentään ryhdy.

Kaikki mahdolliset Hullux tullut Päivät ja muut supermegatarjous-ilmiöt eri megamagekaupoissa tulee kierrettyä kaukaa. Mua ahdistaa ensinnäkin se *itun väen paljous, töniminen, fanaattisuus, ryntäily ja jonottaminen. Sit on vielä ne äidit ja isit, jotka raahaa joka ikiseen mahdolliseen tilaisuuteen penskansa ja itkettää niitä vielä kuorossa siellä, että sun olos olis entistäkin tukalampi. Mulla on teoria, että nää iskät ja äipät tekee sen tahallaan. Niitä oikeesti syö ihan sikana ne kersat, ku ne itkee koko ajan ja nää äidit/isit haluaa jakaa sen vitutuksen vähän kuin kostaakseen niille, joilla ei ole lapsia.

-”Otahan tästä vähän melusaastetta senkin hoikka ja siistin näköinen muotinainen!”

-”Tässä vähän sullekin pukumies tätä mun vaavelinitkua!”

Siinä sitten vaan ensin ulkona palellaan ja sit sisälle päästyämme hikoillaan. Juu, ei ole mun juttu nää tarjouspäivät. Muistan hyvin ne valokuvat noista Gigantin Megastoren avajaisista, kun pölynimuria sai 100 ekaa markalla tms. niin koko helvatan puoli suomea tuli jonottamaan.

Nyt vittu se retkituoli helvettiin!

nyt vittu se retkituoli helvettiin

Kauheeta angstaamista tuli tähän. Voi helevata. Anteeksi ny gaigille. Laitetaan jotain kivaa loppuun, vähän niinku kevennykseksi. Onhan se nyt ihan kivaa, kun saa tarjoustuotteen tai purilaisen purkerikingistä melkein ekana! Tässä tonninseteli -ilme, niille jotka veti herneen nokkaan tästä mun kirjoituksesta:

Kommentit (38)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.