This is Mika

03.08.2012 03:50 2min luku 18

Painavaa asiaa...

Paino 81kg tasan!

Jee, tulipa sitä iloiseksi. Oli pakko tarkistaa kaksi kertaa, ettei vaaka valehtele. Todellisuudessahan nuo kotipuntarit heittää sen 0,2-0,5kg suuntaan tai toiseen, mutta sillä ei sinänsä ole mitään merkitystä, sillä jos käyt aina samalla vaa’alla, antaa se sulle kuitenkin sen suunnan mihin päin ollaan menossa. Jos ollaan tosi tiukilla menossa johonkin painoluokkaan niin siinä voi tulla probleema jos punnitusvaaka kisoissa on kalibroitu himpun verran väärin.

Kilpailijakokous vuonna 2006. Aki vasemmalla edessä, keskellä takana Sune Larsen (124kg), Kim Kold, Mike ja minä edessä oikealla:

Muistan hyvin vuoden 2006 painoluokattomat Helsingin GP -kisat. Valmentajani Mähösen Aki sanoi tuovansa vaa’an kisapunnitukseen. Aki soitti minulle ja kysyi onko mulla hyvä vaaka? Vedettiin vähän kotiin päin, kun oma vaaka keittiöstä toimi virallisena kisavaakana. Hieman kyllä kauhistutti, kun Kim Kold astui sen päälle. Olin ihan varma, että nyt se posahtaa ton äijän painosta. Vaa’assahan luki max weight 130kg. Ihme kyllä vaaka kesti Koldin massat ja lukeman se antoi Kimille 139,0kg!! Fuuuu!!

Kisan isoin 139kg ja pienin 71,7kg:

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.