This is Mika

21.03.2014 20:45 1min luku 9

Onks pakko nauraa jos ei naurata?

Helou!
Yleensä oon positiivinen, mut välillä ei jaksa kyllä hymyillä. Varsinkin väsyneenä duunissa tai jossain liikenteessä sitä vain toivoisi olevansa himassa vaakatasossa ja jalat yläviistossa. Hyvä leffa pyörimässä ja kylmää juotavaa käden ulottuvilla.
Aina ei vaan jaksa iloita ja mun mielestä ei tarvitsekaan. Sellainen tekohymy on ehkä ärsyttävintä mitä voi toiselle antaa. Jos ei hymyilytä niin ei tarvitsekaan hymyillä, ei asiakaspalvelussa tai muussakaan sosiaalisessa kanssakäymisessä. Kunhan nyt ei epäkohteliaaksi ryhdytä niin asiallinen käytös on mun mielestäni ihan fine kuin väkisin väännetty hymy. Tekohymyt ja tekonaurut vois lailla kieltää. 😀
Tekonaurusta tuli mieleen se taannoinen Sarasvuon jakso, jossa oli se pyörätuolissa istuva ”nauruterapeutti”, joka ”hahhatti” Jaria ja yritti saada miehen nauramaan. Vaikka yleensä meikä nyt pystyy katsomaan naama pokerina ihan melkein mitä vain telkkarista tuleekin, niin siinä kohtaa melkein toivoi, että loppuis jo ja tulis se kohua herättänyt haastattelu. Kyllä mä nauraa osaan, mutta sellainen väkisinväännetty nauruhetki aiheutti ennemminkin sellaista kiusallista olotilaa ja halua kääntää kanavaa. Jos naurua olisivat kaivanneet niin olisivat sitten vaikka soittaneet klassisen naurava kulkuri -biisin, jossa Loiri vetää naurua niin, että putoaa tuolilta. Se jos mikä saa nauramaan. Kuka muu koki omituisia hetkiä sen nauruterapeutin naurattaessa Sarasvuota?
Hyviä ja naurattavia juttuja on yleensä leffoissa kaikki epäonnistuneet kohtaukset, joita yleensä näytetään leffan lopputekstien seassa, tms. Jos nyt joku oli niinkin vakavamielinen, ettei esim Kummelit naurattanut aikanaan, niin vähintäänkin siinä kohtaa repesi jokainen nauramaan, kun lopussa näytettiin niitä pilalle menneitä otoksia. Ne olivat ihan parhautta.
Kuten:

Ja

ja

Että sellaista. 😀 Kyllä noi videot saa hymyilemään ja nauramaan vaikka väsyttääkin. 🙂 Siinä meikäläiselle nauruterapiaa.  Nyt jaksaa taas mennä hetken. Jee! Eli hymyillään ja nauretaan jos siltä tuntuu. Muina hetkinä riittää kun morjestaa. 😉 Iloista viikonloppua kaikille!

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.