This is Mika

17.05.2012 08:13 1min luku 30

Onko katukuvassa kaljamaha hyväksytympi näky kuin six pack?

Mikähän siinä on, että auta armias, jos kesällä kuljet tank topissa ja satut olemaan keskivertoa lihaksikkaampi, saat osaksesi tuijotusta ja paheksuvia katseita? Jos olet isomahainen ja hikinen pallero, niin saat kulkea kadulla vaikka ilman paitaa, eikä kukaan reagoi siihen mitenkään!

Lähinnä meikäläistä kauhistuttaa sellaisen keskivartalolihavan miehen/naisen terveys. Viskeraalinen rasva eli sisäelinten ympärille kerääntynyt rasva on äärimmäisen vaarallista. Yleensä isomahaisilla on viskeraalirasvaa runsaasti elimistössä.

Yleensä vanhetessaan mies kasvattaa tällaisen mahan, kuten tässä demonstraatiokuvassa näkyy:

Ei tuossa kauheasti ajatella terveyttä, kun tollainen tynnyri kasvatetaan itselleen. Ja tällainen on niin yleistä, ettei siihen kukaan edes enää reagoi, kun eturepulliset miehet kulkevat ilman paitaa stadissa. Melkeinpä voisi luulla, että ylpeinä esittelevät oluella ja roskaruualla bodattua pötsiään?

Kaipa se on niin äärimmäisen harvinaista, että miehellä ei ole pötsiä vaan six päck ja rasvaton kroppa, että sitä pitää sitten tuijotella ihan huolella ja suu auki. Missä on tasa-arvo tässä asiassa?

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.