This is Mika

01.06.2012 09:44 2min luku 71

Olen selkä - I'm back!

Juupa juu!

Tänään sitten selkää ja olkapäitä. Eiliset jalakajumpat hapotti huolella. Prässit olivat varattuja, joten sovelsimme reidenojennuksen kanssa vaakaprässiä, joka osoittautuikin yllättävän rankaksi. Supersetteinä 15 toistoa reidenojennusta ja 15 toistoa vaakaprässiä. Takareisille istuen reidenkoukistuksia ja loppuun kympin kässärit käsissä asekelkyykkyä. Koko jumppaan meni alle tunti. Reidet olivat ihan tukossa, mutta niinhän niiden pitikin olla!

Pistetään tänään se selkä sitten pakettiin. Ylätaljaa niskantaakse ja muita kivuuksia tiedossa.

Paino tasan 80 kiloa. Koko viikko menty matalilla hiilareilla. Viikonloppuna lataan hieman hiilihydraattia ja muistutan elimistöä, että pitää sen legendaarisen aineenvaihdunnan käynnissä. Grilliruokaa olis kuitenkin tiedossa ainakin lauantaina. Saas nähdä heittääkö Nyyssis talviturkin ja pulahtaa lampeen? Hitsi, kun on luvattu kuitenkin kehnoa säätä. Olis niin mukava paistatella grillin ääressä aurinko niskassa.

Iphone on ladattu täyteen Lamb of Godia aamulenkkejä varten. Lamb of Godin uusin läpyskä Resolution on muuten saatanan tiukkaa kamaa! [anteeksi kiroilu]

Hyvää shittii, kuunnelkaa:

http://www.youtube.com/watch?v=A7m2du3m3js

Jos jengillä on tiedossa hyviä bändejä niin heittäkää mulle hyviä aamulenkkimusaehdotuksia! Heviä, raskaampaa dubsteppiä, numetallia, metallia, jne. Lenkeille tarvitaan energiaa ja tarmoa. Tiukka biitti antaa potkua, joten hyvä musa on ehdotonta!

Prometheus olis tänään ensi-illassa. Itse en ole menossa sitä ihan vielä katsomaan. Kesälomilla sitten. Nyt alan psyykkaamaan itseäni kovaan treeniin! Se on Boom Boom sitten Meijerillä! Väännän sitä rautaa niin kovaa, kun vaan pystyn. Vitt* mä en anna senttiäkään periksi ja teen jokaikisen sarjan niin loppuun asti että luut natisee ja jänteet paukkuu!

Kommentit (71)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.