This is Mika

09.05.2008 18:36 2min luku 2

Oi, kesä tääl Turus

Jep.

Sairaslomalla reisivamman vuoksi. En jaksanut homehtua kämpilläni, joten painelin Turkuun.

a-woman.jpg<–Ja mikäs täällä ollessa, kun on hyvässä seurassa. 🙂

Ja kun seura on hyvää niin sen kruunaa vielä aivan käsittämättömän lämmin ilma! Nami nami sanoisi Marko B.

Juu tosiaankin oikea takareisi hieman ”hajosi” tiistain jalkatreeneissä. Prässissä tehtiin sitä kuuluista vikaa sarjaa. Painoa 400 kiloa ja pumpaten pistettiin menemään kunnes kuului ”blumb” ja voima katosi oikeasta jalasta kivun tullessa tilalle. Alla oli heilurihackia useita kovia sarjoja esim viimeinen kova setti: 125kg x 4 toistoa. Ei ollut siis kyse etteikö reidet olisi olleet lämpimät, meikäläisen paikat eivät vain jostain syystä tahdo kestää enää oikein mitään… Paska homma suoraan sanottuna.

Lekuriin siitä sitten. Hyvä kun pystyin kävellä kivuiltani ja luojan kiitos Kärpän Pete oli ystävällinen ja lähti heittää meikäläistä Puolarin sairaalaan. Tunti jonotusta ja mukava lääkäri tajusi heti tilanteen, piikitti särkylääkettä ja lihasrelaksanttia ja latasi viikon loppuun saikkua.

Siinä sitten lääketokkurassa hoipertelin himaan. Onneksi asun kivenheiton päässä sairaalasta.

face.jpg

Mutta onni onnettomuudessa, nopea kylmähoito ja lääkitys auttoi sen verran että olen pystynyt sentään kävelemään ja olemaan ihan normaalisti. Kivut ovat olleet välillä helkutin kovat, kun särkylääkkeiden vaikutukset alkaa loppua. Ei muuta kuin ibumaxia huuleen ja täyshoitoon Turkkuseen. Eihän sitä jaksanut kovin montaa päivää himassaan maata, kun ei kauppaankaan tahtonut päästä.

biceppous.jpg

Nyt täällä kauniissa Turussa aivan kesän kynnyksellä sitten on tullut pari lepopäivää todellakin tarpeeseen. Lekuri sanoi että treenata saa yläkroppaa, mutta jalat on syytä antaa huilia pari viikkoa. Gym2000:lla ollaan sitten käyty kevyitä jumppia tekemässä ja nautittu treenien jälkeen auringosta ja hyvästä ruoasta. Hassulta varmaan on näyttänyt, kun tepsuttelen/klenkkaan hitaasti käsikynkkää kuin 80-vee pappa vaikka lihakset on luokkaa Maurice Greene?

Okrait, ei muuta kuin himmaillaan tässä nyt vähän ja ens viikolla taas reenaillaan kovempaa jos paikat kestäisi? See Ya!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.