This is Mika

17.01.2018 05:58 2min luku 3

Nyyssis Pelaa!! E01 - Shadow of War Gameplay

Morjensta!

Ja uutta sarjaa pukkaa peli-ihmisille. Itse oon lapsesta asti tykännyt tietokonepeleistä ja yhä innostun kovasti välillä pelailemaan. Moisissa hetkissä pääsee mukavasti pakoon arkea ja harmautta. Pelin maailmoihin uppoutuu täysillä ja en voi muuta kuin ihailla monien pelien grafiikkaa ja seikkailuja.

Tässä ensimmäisessä jaksossa pelaillaan Middle-earth: Shadow of War -peliä, joka perustuu siis J.R. Tolkienin maailmaan. Mielettömän siisti taistelusysteemi ja mahtava pelimaailma seikkaltavaksi. Kolme tuntia miekan heiluttelua ja fiilistelyä. Tsekkaa video, jos olet peleistä kiinnostunut ja haluat nauraa mun maailman huonoimmille vitseille.

Jakso on alun perin kuvattu PS4:sen kautta Twitch -kanavalleni suoratoistona, jossa on chat mukana. YouTubessa oleva video on siis tallenne, jota voit katsoa jälkikäteen.

Tässä tulee ihka ensimmäinen Nyyssis Pelaa!! E01 – Shadow of War Gameplay

Jatkossa tullaan pelaamaan paljon Open World -tyyppisiä pelejä, kuten Farcry 5, Red Dead Redemption 2, Anthem, Agony, Vampyr, Biomutant, Kingdom Come: Deliverance, jne jne, kunhan kukin aikanaan ilmestyy. Pyrin siihen, että aina tulee myös YouTubeen tallenne talteen, sillä Twitch-kanavalla nämä katoavat muutaman viikon kuluessa.


Huomio!

Älä unohda huikeeta BOLT -diiliä, jonka kylkeen on laitettu tietysti huikee kilpailu, jossa yksi onnekas jälleen voittaa itselleen Hupparin ja mun kirjan!

Käy tsekkaa ohjeet, klikkaa kuvaa alla:

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.