This is Mika

13.12.2018 11:11 2min luku 0

Nyyssis maksaa 10€ Fitnesstukun ostoksistasi! - Tsekkaa koodi!

Hello!

Jatketaan vielä näistä tulevien pyhien stresseistä. Rahaa esimerkiksi palaa aina yllättävän paljon, kun mennään sukuloimaan ja kaikille tulisi ostaa jotain lahjoja. Eihän sitä kehtaa mennä ilman jotain lahjoja jokaiselle paikalla olijalle, ellei sitten olla sovittu yhdessä, ettei mitään sitten osteta. Ja kuitenkin joku on aina jotain ostanut, joka sitten aiheuttaa sen, että vaikka sovitaan, siitä ei pidetä kiinni. Joka vuosi sama juttu.

***

***

No, oli miten oli. Kukkaro on aina hyvin laiha näihin aikoihin vuodesta. Toki veronpalautukset saattanee helpottaa tilannetta, jos sellaisia on saanut. Mutta kun ollaan bodymunkkeja ja fitnessmimmejä, on siltikin jouluista ja pyhistä huolimatta hankittava lisäravinteet itselleen. Näinpä ajattelin, että mitä jos annan 10€ jokaiselle, joka käy tilaamassa Fitnesstukulta vähintään 70€ edestä lisäravinteita ja muita tuotteita? 10 euroakin on iso raha, joten jos nyt jotain tarvitsee, miksei hyödyntäisi tuotakin summaa?

Homma toimii näin helposti:

  • Klikkaa alla olevaa banneria
  • Tee ostoksesi tukulla normaaliin tapaan
  • Kassalla laita koodilaatikkoon koodi: MIKA10

Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodi on voimassa vain verkkokaupassa. Alennuskoodia ei voi käyttää lahjakorttien kanssa. Voimassa 13.12-16.12.18.

Muistakaa, että jo alennuksessa olevista tuotteista tulee alennusta, kunhan kokonaissumma on vähintään 70€. Eli tämä koodi (MIKA10) toimii extra alennuksena vielä kaikkien alennustuotteiden päälle!

Ja hei arvatkaa mitä?!

Tuolla on juuri nyt eeppinen ja legendaarinen OCTANE -40% alennuksessa. (vain viikonlopun ajan)

Käy tuo äärimmäisen tehokas ja hyvänmakuinen intrajuoma hakemassa pois, ennen kuin se jälleen on out of stock. Varsinkin minun suunnittelemani Fresh Forest Berries on ollut top seller jo pitkään ja maku on sanut valtavan paljon kehuja. Muistahan testata tätä minun makuani!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.