This is Mika

25.10.2012 06:31 2min luku 32

Nykypäivän naiset treenaa!

Moi

Nykypäivänä on selkeästi havaittavissa ilmiö, että kunnostaan tulee huolehtia, varsinkin naisten kohdalla. Käydään entistä ahkerammin treenaamassa ja halutaan ”timmi” kroppa. Ei liian lihaksikas, mutta juuri sen verran että näkee päälle päin käyvänsä salilla. Naiset käyvät saleilla siis ihan yhtä ahkeraan kuin miehetkin, mitä nyt meikäläisen pienen pieni empiirinen tutkimukseni osoittaa. Ainakin meidän salilla (kehonrakennuksen mekka) Mayorsilla on ainakin kolmannes naisia!

Meikäläisen silmään lihaksikkuus naisilla on esteettistä. Ehkä varmaan siksi, koska itsekin harrastan bodausta. Liika on tietenkin liikaa eli esim huippuunsa viritetty Ms. Olympia-tason kroppa on jo melko maskuliininen. Mutta silmääni miellyttää sellainen melko lihaksikas ja timmi nainen, joka on yhä naisellinen.

Hienoa on kyllä huomata, että halutaan treenata ja varsinkin, uskalletaan tulla saleille, joissa ei ole tätijumppia vaan nostellaan raakaa rautaa! Piristää kummasti, kun on muitakin tyyppejä treenaamassa, kuin pelkkiä äijänköriläisiä… 😉 Onneksi myös oma tyttöystävä käy ahkeraan treenaamassa ja näkee, että haluaa pitää kunnostaan huolta. Kyllähän se vaan niin on, että vaatteetkin ”timmillä” tytöllä näyttää paremmalta päällä kuin sellaisella ”runsaalla” tytöllä.. 😀 Kesäisinhän näkee usein niitä mahastaan hiukan pullahtaneita gimmoja, jotka käyttävät jostain kumman syystä vielä napapaitoja. Aika extremen näköistä, kun lerpattaa flädä napa paljaana kadulla kävellessä. Mitähän ovat ajatelleet? Meikän tytsy ei laittaisi napapaitaa ylleen vaikka vatsassa menisi verisuonia ja sixpäcki laulaisi tuulessa.

Kyllä naisella lihaksia saa olla kunhan kurvit ovat nätit!

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.