This is Mika

02.12.2013 12:38 2min luku 38

Nuortensarja #lovemilla - Nyyssölä on Arska-kokin roolissa!

Hehhee!

Tulipa sitten tämäkin tehtyä. Hyvä ystäväni FightSportin päätoimittaja Jan Tilles laitteli tuossa syksyllä mailia ja kertoi, että häneltä oli kyselty tuttuja kehonrakentajia erääseen rooliin ja Nyyssis oli kuulemma heti tullut mieleen. Rooli oli nuortensarjaan #lovemilla. Rehellisesti sanottuna en ollut nähnyt yhtä ainutta jaksoa, mutta lehdestä tosin olin lukenut jonkun pipotiukalla olleen kansanedustajan itkeneen sarjan roiseja aiheita. Ensimmäisellä kaudella oli kuulemma pojat runkkailleet jossain jaksossa ja se oli liikaa kukkahattuedustajalle, kun esitysaikakin oli kuulemma väärä tai jotain?

Luin mailin liittenä tulleen kässärin ja tykästyin heti lukemaani. Soitin apulaisohjaajalle ja lupasin tulla Arskan rooliin, sen verran mehukas tuo jakso oli. Sitäpaitsi ainahan sitä on hauska päästä näkemään, kun tuollaisia projekteja tehdään. Oon aina ollut kiinnostunut miten sarjoja ja leffoja tehdään ja millaisella kalustolla.

Arska käskyttää:

lovemilla_pic1

Kuvaukset olivatkin sitten melko pian ja ei muuta kuin duunipäivän jälkeen kuvauspaikalle. Oli erittäin kiva tutustua staffiin ja näyttelijöihin. #lovemilla-sarjan näyttelijät, kuvaustiimi, maskeeraajat, pukusuunnittelijat, ohjaaja, tuottaja, eli siis koko kalusto on kuin yhtä isoa perhettä. Porukalla näytti olevan todella hauskaa ja oli upeaa seurata kuinka läheisiksi moni oli tullut toisilleen jo ensimmäisen kauden aikana.

Nyt siis toinen kausi alkaa ylen areenalla sekä käsittääkseni myös ihan TV:ssä omalla esityspaikallaan 8.12.2013. Kannattaa katsoa tätä sarjaa vaikka onkin suunnattu nuorille. Erittäin veikeää käsikirjoitusta ja dialogia on sarjassa ja nuoret lahjakkaat näyttelijät mukana (on siellä vanhempaakin näyttelijää messissä). 😉

Arska neuvoo:

lovemilla_pic2

Kuvauksista vielä sen verran, että melko haipakkaan tuokin jakso lyötiin purkkiin. Iltapäivällä kahden maissa olin mestoilla ja pientä sminkkausta ja kokin takin sovittelua alkuun. Takki tosin sai uuden lookin, kun Arskan kädethän eivät tietenkään mahtuneet tavalliseen kokin asuun. Hihat siis veke ja vähän öljyä Arskan iholle, jotta muskelit saivat arvoisensa kiillon.

Dialogi oli toki käsikirjoitettu, mutta improvisaatiota sai tietyissä määrin toteuttaa, mikä sinällään on aina hyvä asia, sillä se luo usein erittäinkin autenttisen fiiliksen. Itse pääsin lähtemään siinä ilta ysin maissa, mutta kuvaksia taidettiin jatkaa vielä klo 23 asti.

Tässä siis nettiennakkonäytöksenä 8. jakso Vihreä Hulkku, jossa Aimo kokee kamalia. Jakso näkyy viikon verran YleX.fi:ssä.

Klikkaa kuvaa alla:

ennakko

Kommentit (38)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.