This is Mika

24.02.2010 20:56 1min luku 8

Musiikkia maestro!

Andantino!

korgikäytössä

Sain vihdoinkin itselleni tuon Korgin Nanokeyn. On muuten metka vekotin ja musan tekeminen käy huomattavasti mukavammin verrattuna näppäimistöön. Garagebandilla kyhäsin pikku biisin, joka on kuunneltavissa Tuubissa. Aikanaan tosiaan väänsin paljonkin musaa AMIGA 500:lla, mutta PC:llä ei enää ollutkaan mahdollisuutta hankkia hyviä musanteko-ohjelmia, joten homma jäi vuosiksi unholaan. Nyt vihdoinkin sain siistin laitteen ja vanha musantekijä pääsi itsessäni valloilleen.

Tässä tuo meikäläisen eka yritys GB:llä:

Muuta

Kondis on ihan ok ja treenit ovat olleet hyviä. Maanantaina itseasiassa väännettiin brutaali jalkatreeni broidin kanssa. Kyykkäiltiin ja prässäiltiin niin todenteolla, että yhä on jalat niin kipeät, ettei rappusia pysty kunnolla kävelemään. Kyykkäsin 3 sarjaa 10*160kg. Prässissä tehtiin kipeä määrä toistoja 480 kilolla, ensin 20*480kg ja sitten pudotussarja: 30*480kg, 10*380kg ja 10*280kg.

Eipä siihen enää muuta tarvinnut kuin hieman pohkeita päälle. Jalkatreenit pitää aina olla tiukkia, mutta silloin tällöin, kun saa mukaan toisen yhtä hullun treenaajan, se päätyy koko viikon kestävään jalkojen halvaukseen.

Tässä yläkropan lihaa kuvassa:

serious

…hymyä kiitos.

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.