This is Mika

23.08.2017 10:33 3min luku 10

Murheellisia uutisia

Moikka!

Nyt on viimeaikoina sattunut ja tapahtunut vallan hurjasti murheellisia asioita. Uutisia kun lukee, ei voi muuta kuin ihmetellä tätä maailman menoa ja kauheita tapahtumia.

Barcelonan La Ramblasilla tapahtunut terrori-isku oli käsittämätön massamurha, joka vei satoja ihmisiä sairaalaan ja lukuisia viattomia kuoli aivan turhaan. Turun terrori-isku toi myös Suomeen terrorismin, joka on varsin ahdistavaa. Järkyttävä teko, jota ei voi millään tasolla ymmärtää.

Mitä Suomen pitäisi tässä tilanteessa toimia?

Mielestäni Suomen päättäjät ovat nyt vastuussa jatkosta ja miten täällä tulisi toimia, jotta vastaavanlaista terrorihyökkäystä ei täällä enää koskaan tapahtuisi. Jos se vaatii sitten jopa radikaalimpia toimia, sellaisiin on ryhdyttävä. Päättäjät ja lain edustajat ovat nyt niitä ihmisiä, jotka vievät kansakuntaamme suuntaan tai toiseen päätöksillään. Hyssyttelyä ei tähän kaivata, eikä asian vähättelemistä. Suomalaiset ovat olleet itsenäisiä 100 vuotta ja itsenäisyys on tullut vahvalla kansan yhtenäisyydellä. Itse näen, että kaikki vähänkin epäilyttävät (terrorismiin liittyvät) tapaukset pitäisi ottaa uudelleen syyniin ja poistaa maasta, jos on promillenkaan verran epäillystä. Kaikki mahdolliset terroristiyhteydet/epäillykset tutkittavaksi äärimmäisellä kiireydellä.

Maassamme asuu paljon ulkomaalaistaustaisia ihmisiä, jotka tekevät töitä, maksavat veroja ja elävät maassamme maan lakien mukaan. En missään tapauksessa tarkoita, että yksikään näistä olisi jonkun karkoitusuhan alla, vaan nimenomaan nämä viimevuosina maahamme valheellisesti pakolaisstatuksella tulleet massat, jotka shokeerasi ja sekoitti koko järjestelmän. Tämän kaaottisen tilanteen turvin maassamme todennäköisesti on runsaasti sellaisia, joiden ei täällä tulisi olla.

Bodybuilding uutisia

Siirrytään bodaukseen ja mitä siellä näin maailmanlaajuisesti tapahtuu. Varmaan kaikki ovat lukeneet Rich Pianan mysteerisestä onnettomuudesta, josta kenelläkään ei tunnu olevan mitään aktuaalista faktatietoa. Ollaan epäilty huumeiden yliannostusta, kaatumista sun muuta.

Ainoa fakta taitaa olla, että mies on vaivutettu koomaan ja tätä on jatkunut jo nyt varmaan 10 päivää. Huolestuttavaa sinänsä, että ihmistä pidetään koomassa näin pitkään. Se kertoo, että joko aivoissa tai jossain päin elimistöä on niin vakava vamma, ettei potilasta voida herättää. Aivojen turpoaminen esimerkiksi voi olla yksi syy, koska aivojen painetta pystytään hallitsemaan paremmin, kun potilas on tajuttomana. Sanotaan, näin, että jos tuota keinotekoista koomaa ylläpidetään pidempään kuin 3 viikkoa, niin aika pahalta näyttää. Voi myös olla, ettei Piana edes herää tuosta koomasta, riippuen tietysti vamman vakavuudesta. Oli miten oli, surullinen tapaus tämäkin.

Dallas McCarver on kuollut

Lisää murheellisia uutisia. Nuori kehonrakennuslupaus Dallas McCarver on kuollut eilen. Kuolinsyytä ei olla vahvistettu vielä, mutta vahva epäilys on, että Dallas on traagisesti menehtynyt tukehtumalla kananpalaan. Hyvin surullinen tämäkin tapaus. Dallas sai 21 vuotiaana Pro-kortin ja oli hyvin lupaava ammattilaiskehonrakentaja. Bodymaailma suree sosiaalisessa mediassa McCarverin poismenoa. Moni ammattilainen on instagrammissa laittanut osanottonsa ja yhteisiä kuvia Dallasista.

Itse tiedän, että ruokaan tukehtuminen on hyvin yleistä ja olen itse ollut todistamassa läheltä-piti-tilannetta. Tiedän myös lähipiiristäni, että vastaavia tukehtumistilanteita on ollut, mutta niistä ollaan kuin ihmeen kaupalla selvitty. Heimlich-ote on hyvä opetella kaikkien, jos sattuu näkemään tukehtumistilanteen itse. Se voi pelastaa hengen.

Oli miten oli, hyvin harmillisia tapahtumia on maailmalla tapahtunut ja tällaisia on Suomeenkin rantautunut. Toivotaan nyt, että asioilla olisi muutoksia ja seuraamuksia tekevä vaikutus. Nyt on toimittava eikä vaan jäädä ihmettelemään. Poliitikot ja päättäjät ovat ne jotka voivat nyt vaikuttaa asioihin. Ei heidän auta nyt olla kotona käsi nyrkissä ja nyrkki taskussa piilossa.

***

Sitten iloisempiin asioihin.

Tämän viikon perjantaina starttaa pitkästä aikaa NBE noin klo 20:00. Teemana kesäauto-peli My Summer Car ja käymme Jukan kanssa toki pyörittämässä Casinopelejä isojen voittojen toivossa.

Kaikkea hauskaa on siis tiedossa. Tulkaa messiin seuraamaan!

***

Tukulla on muuten huikean loistava Pre-workouttarjous käynnissä.

Off the hook esim on -30% alessa, puhdas sitrulliinimalaatti -40%, Creatine Complete Extreme -36%, Ripped Hardcore Liquid 24kpl lava -50%. Klikkaa kuvaa tuossa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi. DYYYDS!

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.