This is Mika

28.07.2017 20:51 2min luku 2

Monsteridiili on täällä! - Osta 100€, saat 30€ alennusta!

Moikka dyyds!!

Se on pe-pe-perjantaiiiii! Ja sen kunniaksi lyödään tulille super-hyper-dyper-boom-boom -tarjous, eli aina yhtä hämmentävä ja upea, MONSTERIDIILI!!! 😀 DYYYYYYYD!! 😀 Monsteridiili käytännössä menee niin, että ostaessasi vähintään 100€ tuotteita Fitnesstukulta, saat 30€ alennusta kassalla käyttäessäsi koodia: DYYD30

Toimi näin:

  • Klikkaa kuvaa alla
  • Tee ostoksia vähintään 100€ edestä
  • Kassalla laita alennuskoodilaatikkoon koodi: DYYD30

Tämä superdiili on voimassa sunnuntaihin 30.7 klo 23:59 asti! Ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai lahjakortteihin.

Mikä parasta tässä tarjouksessa on, että voit esim poimia itsellesi jo tarjouksessa olevia tuotteita mukaan. Jo alennetut tuotteet siis käyvät yhtä lailla, kuin muutkin normaalihintaiset tuotteet. Kunhan vain saat 100€ täyteen, niin koodi DYYD30 aktivoituu ja hinnasta lähtee 30€ pois!! 🙂

Näitä Monsteridiilejä ei saada kauhean usein käyttöön, joten suosittelen lämpimästi, että hyödynnät nyt tämän, kun kerran sen sain teille järjestettyä.

***

OTH:n Bloody Berry is back!

Toinen iloinen uutinen on pakko mainita, nimittäin erittäin suosittu ja tehokas Pre Workout tuote, Off the Hook on vihdoinkin saanut takaisin minun suunnitteleman maun Bloody Berryn!! Yes, Bloody Berry on jälleen saatavilla. Kirpeän raikas maku ylitti odotukset ja kyseinen maku loppui varastosta ennen aikojaan. Nyt pitkän odottelun jälkeen maku palasi valikoimaan. Suosittelen testaamaan. Se on kyllä hyvä maku.

Pääset suoraan tuotteeseen käsiksi klikkaamalla kuvaa alla!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.