This is Mika

18.02.2011 12:19 1min luku 2

Miten saada leveä selkä

Helou!

Tänään oli salilla selkätreenit. Mavea tehtiin ja ylätaljaa, vipuvarsikonetta sekä selänojennuksia. Vatsat rutistettiin ristikkäistaljassa narulla.

Ehkä parhaimmat ja tehokkaimmat selkäliikkeet ovat leuanvedot omalla painolla sekä tietysti lisäpainoilla aika-ajoin. Alatalja lapiokahvalla on muuten myös aikas lailla tehokas liike. Muutenkin suosittelen, että ihmiset käyttäisivät paljon monipuolisemmin noita erilaisia kahvoja. Ei aina tarvitse tehdä alataljaa kapealla A-kahvalla tai ylätaljaa perinteisesti suoralla tangolla, leveällä myötäotteella. Eri oteleveydet, myötä- ja vastaotteet sekä mitä erilaisemmat kahvat ottavat aina hieman eri paikkaan selän lihaksistossa. Tekemällä yhtä ja samaa liikettä samalla kahvalla saa aikaisksi sen, että kehitys pysähtyy.

Leveän selän salaisuus on monipuolisuus:

Ekat fiilikset uusista tuotteista

Eilen otin ensimmäistä kertaa ennen duuniin menoa tuota OxyELITE Pro:ta ja ruuan kanssa otin Jungle Warfaren. Olin aika ällikällä lyöty, että OxyELITE toimi niinkin tehokkaasti. Suuta kuivasi, olo oli energinen, jopa hieman levoton. Näläntunne katosi ja tuntui, että jaksaa painaa tauoitta duunia. Tänä aamuna otin tyhjään vatsaan kaksi Oxya ja huh, kuinka ne potkikaan. Efekti oli kuin efedriinillä. Pientä levottomuutta ja super pirteä olo tuntui kropassa. Treenien aikana tuli hieman huono olo, mutta se saattoi johtua, etten ollut syönyt mitään koko aamuna. Uskoisin, että nämä polttaa myös rasvaa. Hyvältä näyttää!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.