This is Mika

08.03.2019 11:00 3min luku 4

Miten CBB-kisaaja Jussi Vilkkilä selvisi Nyyssiksen posekoulussa?

Moikka!

Viikko sitten sunnuntaina käväisi CBB-kisaaja Jussi Vilkkilä meikäläisen poseopissa Myyrin Kuntokeskuksessa. Koko sessio kuvattiin vielä videolle, joten nyt pääsette syvääluotaavaan posevalmennuskouluun, jossa hiotaan Jussin pakollisia asentoja hänelle paremmin sopiviksi.

Poseeraus on taitolaji, jonka oppii vain harjoittelemalla. En itsekään ole ollut luonnostaan mikään taitava tai itseoppinut poseeraaja, vaan Aki Mähösen opissa olin aluksi ja ajan kanssa sitten modifioin omia poseerauksia ja tulin kovalla  harjoittelulla mestariksi tuon osaamisalueen osalta. Koreografiat ja posevalmennukset ovat äärimmäisen tärkeitä lajia harrastaville. Niihin kannattaa panostaa ja noita valmennuksia kannattaa ottaa ihmisiltä, jotka sen taitaa. On paljon asioita ja teknisiä juttuja, miten käyttäydytään lavalla ja millä tavalla esiinnytään siellä. Näitä jos ei hallitse, voi koko kisa mennä mönkään.

Miten siis Jussin käy, jouduttiinko paljon veivaamaan asentoja vai menikö koko  homma sujuvasti läpi? Alussa myös olennaista asiaa poseerauksesta ja lavatoiminnasta. Suosittelen katsomaan!

Offikausiraportointia!

Paino pyörii yhä siellä 92-94 huitteilla ja massaa on ihan kivasti. Näin lyhyeen runkoon 164cm tuo määrä on jokseenkin paljon ja välillä kyllä puuskuttaa. Yritän kuitenkin koko ajan vähän tehdä tuolle rasvaprosentille jotain. Lisäilen jotain kardiota tässä kunhan saadaan nuo lumet ja jäät pois teiltä. Lenkkejä siis luvassa, vaikka kuitenkin tarkoitus on pitää lihasmassaa suhteellisen korkealla.

Eilen illalla otettu ”kylppärikuva”.

NBE TÄNÄÄN klo 15 eteenpäin!

Muistakaa tulla tsiigailemaan Jugin ja meikäläisen NBE showta. Kanava on JUGIPELAA!

Tiedossa kaikkea kivaa ja ehkä jotain tarjouksia jne striimin ajan. Tulkaa siis mukaan seuraamaan ns. jäähyväisstriimiä, sillä Jugi muuttaa Maltalle jatkamaan Striimausta isompien kuvioiden perässä. Suomen lähetykset siirtyvät hieman lämpimämpien tuulten alle ja kauniisiin maisemiin. On supermahtavaa, että Jukka ottaa isoja askelia työssään ja pyrkii yhä isompaan tekemiseen Twitch-kanavallaan.


Taidetta

Meikä välillä innostuu piirtelemään ja olen niitä söherryksiä laitellut sitten Instaan ja faceen. Laitetaan nyt tännekin tämän viikon tuotoksia katseltavaksi.

Muskuläärinen alkumies

Kalju ja vihaisen näköinen ukkeli

Cyberpunk hengessä tehty söherrys

Game of Thronesia odotellessa, Tyrion Lannister (joka on mun lempparihahmo)

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.