This is Mika

04.05.2018 11:55 2min luku 6

Maailman herkullisin patukka jauheeksi?

Morjensta kaikille!

Oikein pirteää perjantaita kaikille lukijoille. Itse tässä kahvikupin ja nuudeleiden ääressä nauttimassa kesälomista. Jep, varhainen kesäloma tuli napattua tällä kertaa. Pari viikkoa nyt ja sitten itseasiassa kulttuuritalon SM-kisojen jälkeen syksyllä toiset kaksi viikkoa. Ollaan sitten kiltisti töissä silloin, kun muut lomailevat.

Itse asiaan, sain käsiini aivan uuden uutukaisen proteiinijauheiden valtavasta kirjosta. Meille kaikkille tutut Goodlife protskupatukat on muunnettu nyt protskujauheeksi. Itse olin todella innoissani tästä, sillä patukat ovat aivan sairaan hyvän makuisia ja odotukset näistä jauheista oli korkealla.

Ei muuta kuin testiin jauhe ja nyt on todettava, että maku on todella herkullinen. Tähän kun lisätään vielä, että hinta tälle maukkaalle protskujauheelle on saatu pidettyä kohtuullisena, niin uskoisin tämän kyllä myyvän todella hyvin. Suosittelen testaamaan, joko ihan yksittäin tai tuollaisena neljän maun yhteispakettina, jossa on -20% alennuskin mukana.

Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan näihin käsiksi:

Hyvänmakuinen & korkealaatuinen

  • Uusi, paranneltu resepti ja design
  • Äärimmäisen hyvänmakuinen ja täyteläinen
  • 20 g proteiinia annosta kohden
  • 1,5–2 g sokeria annosta kohden
  • Neljä pirtelömäistä makua
  • Ei lisättyjä aminohappoja – vain laadukasta proteiinia

Inspiraatio Goodlife-patukoista

Kuten nimikin kertoo, Goodlife Protein Powder on kehitetty Goodlife-proteiinipatukoiden makumaailman pohjalta. Tämä tuote on ensisijaisesti sinulle, joka haluat todella maukkaan proteiinijauheen, mutta et halua tehdä kompromissia sisällön suhteen.

Hinta & maku

Goodlife Protein Powder on kehitetty ”Fantastinen maku huokeaan hintaan”-periaatteen pohjalta. Voit valita näiden herkullisten makujen välillä: Chocolate Brownie, Strawberry Milkshake, Salted Caramel ja Cookies & Cream

Proteiinirikas & vähäkalorinen

Maun lisäksi proteiinijauheen tulee luonnollisesti olla erinomainen myös ravintoarvoiltaan. Jokainen annos Goolife Protein Powderia antaa 20 g proteiinia ja vain 110 kcal energiaa.

Annostus: Sekoita 0,8 dl (≈30 g) jauhetta 250 ml vettä tai maitoa. Nauti milloin tahansa päivän aikana, esimerkiksi harjoittelun yhteydessä tai välipalaksi.

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.