This is Mika

10.06.2017 10:01 8min luku 5

Lomarapsaa reissusta osa 2

Moikka kaikille!

Tässä jälleen kirjoittelen rantahuvilan terassilla pientä lomaraporttia teille lukijat, jos kiinnostaa tällaiset hassut reissut ja valokuvat. Läppäri päälle, kylmä olut tuohon viereen ja sikari suuhun, eikä muuta kuin menoksi.

Torstaina kävimme reilun tunnin pituisella Sunset Cruise ekskursiolla. Kaksikerroksinen botski lähti laiturilta matkaan ja kruisailtiin tunnin verran atollilla ja joimme auringon laskiessa virvokkeita. Upeat maisemat ja upea sää osui meille.

Pelkästään merelle tuijottaminen on meiltä rauhoittavaa. Siinä veneen rauhallisesti putputellessa jää vain katselemaan ympäristöä. Upean näköistä maisemaa.

Sunset Cruise sisältyi All Inclusive pakettiin, joka on ihan must setti olla, kun asutaan saarella, jossa kaikki ravintolat ovat hotellin omia.

Saarella voi vuokrata fillarin 5 dollaria per päivä hintaan. Me ollaan vain tepasteltu verkkaisesti paikasta toiseen. Toistaiseksi ei olla tuollaisia pyöriä vuokrattu. Oishan noilla toisaalta hauska porhaltaa menemään tuolla rantahietikossa.

Sapuskat täällä on ihan taivaallisen hyviä. Aamianen on 8:00-10:30, lounas 13:00-14:30 ja illallinen 20:00-22:30. Kuvassa alla on illallinen meneillään. Aamiaisella ja lounaalla on hyvin hiljaista, vasta illalliselle tuntuu tulevan väkeä.

Tässä kuvia aamupalakattauksesta:

Auringonlaskut täällä ovat henkeäsalpaavan kauniita. Kuuden jälkeen paikallista aikaa aurinko pikku hiljaa putoaa horisontin taakse ja luo uskomattoman hienoja värisävyjä.

Kuvassa näkyy honeymoon suite, joka on reilut 120 neliöä iso huvila veden päällä. Sisällä on kylppärissä lasilattia ja poreamme. Voi juku, se on hieno ja samalla jumalaisen kallis huvila yöpyä.

Lämmin tuuli, meri ja auringonlasku taustalla. Tuo hetki oli pakko ikuistaa valokuvalla.

Hassuttelua aamuauringossa

Saaren lounaiskärki jatkuu hiekkasärkällä todella kauas. Lähes kilometrin päähän saaresta. Laskuveden aikaan tuonne pääsee kahlaamalla ihan tosi kauas. Laskuvesi on alimmillaan aamulla  seitsemän aikaan ja lähtee siitä nousemaan kunnes klo 13 saavuttaa korkeimman tason. Olimme tuolla särkälle noin yhdeksän pintaan eli vesi oli jo noussut parisen tuntia, eikä tuonne ilman kastumatta päässyt.

Aivan fantastisen kaunista kävellä ikään kuin veden päällä. Hiekkasärkkä tavallaa jakaa meren kahtia ja molemmilta puolilta iskee aallot kohdaten toisensa siinä särkällä. Voimakas virtaus estää snorklaamisen ja se on kiellettyä tuolla alueella. Uskomattoman vahvat aallot iskevät toisiaan vasten ja näky on mystisen hieno.

Aallot lyövät yhteen ja pakenevat heti sen jälkeen paljastaen hiekkapolun, jota pitkin voi edetä kauas merelle.

Pakolliset poset tässä maisemassa on ihan must!!

   

Tässä pieni videopätkä tuolta hiekkasärkältä

Day 5 – Kilometrin pituinen hiekkasärkkä… ??☀️? Have fun, never grow old, just big! ?

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Perjantaina eli eilen oli resortin järjestämä White Nights -juhla. Babuna bar niminen ravintola oli koristeltu valkoisilla lakanoilla kauniisti ja upeat valot illan pimeydessä loivat tunnelmaa. DJ pisti biisejä soimaan ja ihmisiä oli pyydetty pukeutumaan valkoisiin vaatteisiin. Hauska teemailta tosiaan.

Ravintolan vieressä oleva allasalue oli myös valaistu kauniisti.

Kuu loisti kauniina taivaalla valaisten rantaa ja ympäristöä. Tunnelma kohdillaan.

Ja oli minullakin valkoista yllä… 😀

Keinu 😀

Tänään oli jalkapäivä ja pumppailtiin hiki otsassa reisiä turvoksiin.

Tehtiin reiden ojennusta ja vaakaprässiä superina 30+30. Progressiivisia nousuja abaut 5-6 sarjaa. Takareisille koukistuksia maaten ja kässäreillä sjmv. Nuokin superina. Koukistukset tein rest-pausella 10+10+10 ja sjmv 10-15 toistoa. Loppuun vielä sumolla vaakaprässiä rest-pausella 100 toistoa. Vatsat vielä koneessa ja sitten takaisin huvilalle naattimaan.

Etureidet saa kyytiä kuvassa:

Kyllä täällä kaiken kaikkiaan saa ajan kivasti kulumaan. Joko sitä sitten snorklailee tuossa rannan lähettyvillä, ottaa aurinkoa tai vaikka heittelee palloa vedessä vaimoliinin kanssa. Syömistä tuntuu olevan niin paljon ja noita ruokailuhetkiä, että välillä ei ole edes nälkä, kun tuonne menee murkinoimaan. Olutta saa minibaarista tällä hetkellä niin paljon kuin haluaa Meidän henk koht siivooja/apupoika Razeem jättää meikäläiselle joka päivä joku 4-6 extra bisseä pöydälle. Ei käytännössä ehdi edes loppua nuo kaljat, kun uutta jo tuodaan. 😀 Baarista saa drinksuja rannekkeella all you can drink. Eikä sitä oikeesti tässä kuumuudessa edes humallu. Joko nämä ei laita näihin juomiin laisinkaan alkoholia tai sitten tämä kuumuus ja hikoilu jotenkin estää humaltumisen? Mene ja tiedä?

Ilta-auringossa.

Kiva kun jaksoit lukea tämän loppuun asti. Jatketaan lisää näitä kertomuksia, kunhan saahaan lisää kuvia ja materiaalia. Ensi maanantaina mennään koko päivän kestävälle reissulle purjeveneellä. Syödään lounas botskilla ja kierretään autiosaaria sekä snorklaillaan kalojen kanssa. Toivotaan että aurinko paistaa ja upeat kelit tuona päivänä. 🙂

***

Ja käyhän tilailemassa vähän isompia settejä niin saat edukkaammin proteiinit ja muut herkut!

Goodlife Low Sugarit ovat ehdottomasti yksiä parhaimman makuisia patukoita markkinoilla. Maista jos et usko, ihan törkeän hyviä. Kuvia klikkailemalla pääset jokaiseen tarjoukseen käsiksi! 😀

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.