This is Mika

15.02.2016 11:04 2min luku 13

Kuten lupasin, nyt se alkaa!

Hyvää huomenta kaikille!

Eilen mainitsin niin blogissa kuin muutaman kuvan yhteydessä Instagrammissa, että tänään olisi jotain SIISTIÄ tiedossa täällä! Kyllä vain, siistiä on tiedossa. Tämä siisteys on vain ja ainoastaan täällä blogissa saatavilla!!

Hyvät lukijat, pitkästä aikaa. Saanko esitellä jo kuuluisaksi tulleen NYYSSIS -diilin eli OCTANE -kampanjan alkaneeksi tästä päivästä lähtien! #BOOM!!!!

OCTANE ON NYT -35% ALENNUKSESSA VAIN MINUN BLOGISSANI!! KLIKKAA KUVAA!

800_mika_Octane_hardcore_feb16_FTUK

”M-m-must go to the fitnesstukku and buy super cheap Octane!!”

must go to fitnesstukku

Älä enää tuhlaa aikaasi raaputtamalla arpoja, ei niillä mitään voita. Tilaa Octane halvalla ja treenit sentään kulkee!

ässäarpa

Oh yeah! Näin se menee. Eli ei muuta kuin klikkaat tuota Octane -banneria, joka vie sinut suoraan Octane-diiliin! Sieltä sitten valkkaat mieluisan maun ja boom säätät puhdasta rahaa! Tätä diiliä ei saa mistään muualta, kuin MINUN blogistani. Tätä et saa Fitnesstukku storesta etkä menemällä tukun sivuille jotain muuta kautta. Vain ja ainoastaan klikkaamalla Octane -banneria (sekä bloggauksen octane-linkkejä) pääset edullisen Octanen makuun!

Toisin sanoen, tämä tarjous on vain minun lukijoitani varten. Voit toki vinkata kaveriasi, joka on juuri ostamassa normihintaan Octanen itselleen, onhan se ihan kohteliasta, mutta voit tietty pitää tän salaisuutena. Se on valitettavasti oma häpeä jos ei lue Nyyssiksen blogia, jossa aina tapahtuu. 😉

TätäKIN tarjousta viilattiin ja hiottiin kauan, jotta se saatiin teille käyttöön. Mulle on ihan pirun tärkeää, että voin antaa teille lukijoille, kannustajille ja seuraajille jotain takaisin. Mulle on ollut iso merkitys aina, että te lukijat ja fanit jaksatte vuodesta toiseen tulla tänne tsekkaamaan mun höpinöitä, tsemppaatte mua dieetillä ja uskotte muhun. 🙂

Iso kiitos teille kaikille ja kiitokseksi siis Octanea huippuhyvään hintaan!

Oikein iloista viikon alkua kaikille, muistakaa, että Octane -tarjous on voimassa tämän viikon loppuun, sunnuntaihin klo 23.59 saakka.

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.