This is Mika

11.01.2013 07:09 1min luku 44

Ketju on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki!

Kysellään mitkä olisivat parhaimmat massaliikkeet haboille ja ojentajille, mutta samaan hengenvetoon todetaan että hauiskääntöä ei voida tehdä rannekivun vuoksi eikä ranskalaista voida tehdä kyynärpään kivun vuoksi. Habakääntö tangolla (mutka tai suora) on kyllä niitä tehokkaimpia ehdottomasti. Rannekivuilta voi välttyä ja ennaltaehkäistä immobilisoimalla ne tiukasti rannetukien avulla. Tarkoitan siis sitä, että kierretään rannetuet ranteisiin niin äärimmäisen tiukalle, ettei veri kierrä sormissa kunnolla. Tämän jälkeen tehdään sarja liikettä ja sarjan jälkeen välittömästi höllätään tukia, jotta veri pääsee kiertämään. Mutka tanko voi myös helpottaa ja antaa ranteille luonnollisemman kulman hauiskäännössä.

Ojentajille hyviä massaliikkeitä ovat kapea penkki, vastaotepenkki, dipit, päänpäältäpunnerrukset yms. Näissä myös sama juttu, rannetuet tiukalle, jolloin ranne ei pääse liikkumaan sarjan aikana ja aiheuttamaan kulumista ranteisiin.

Mielestäni ehkä tärkeimmät lisävarustet ovat juuri rannetuet. Nämä ehkäisee äärimmäisen hyvin kulumista ja vammoja. Ranne on yleensä se koko käden heikoin lenkki ja kuten sanonta kuuluu ketju on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki! Suosittelen muuten ehdottomasti parhaimpia rannetukia ja ne ovat Fitnesstukulla myytävät Branch Warren Wrist Wraps. 18 tuumaa pitkät ja erikoisleveät tuet pitävät huolen, että ranne pysyy siinä missä pitääkin.

wrist wraps_1200

Kommentit (44)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.