This is Mika

16.11.2014 15:15 2min luku 16

Jalkajumppaa ja kramppeja

Terve!
Eilen paukutettiin etreiskajumpat ja kirjaimellisesti linkattiin takas kotiin. Oikean lonkka tai jokin jänne siellä kipeytyi ilkeesti treenien edetessä ja parin tunnin humppien jälkeen kävely todellakin näytti sellaiselta old folks -linkuttamiselta. 😀
Pitkästä aikaa kyykkäsin vapaalla tangolla ja vaikkakin helkutin huteraa ja epävarmaa se teknisesti olikin, niin sain kuitenkin sellaisilla pyllistyksillä tehtyä 10x190kg vikassa sarjassa. Nyt tänään sitten reiden ojennuksia palauttavana jumppana sekä putkirullausta (Takamaan Tomi suositteli tätä putkirullausta sarjojen välissä). Ihan jännästi se tuntuu avaavan hieman lihaskalvoja, kun rullailen reiden sivuja siinä sarjojen lomassa ja antaa pienen potkun nopeampaan palautumiseen. Takareiden tulevat kuitenkin melko pian ensi viikolla käsittelyyn, niin jalkojenkin on oltava kunnossa silloin.
Jännästi kyykyssä selkä iski kramppiin, kun otin 150 kiloa ylös. Siirryin telineestä taaksepäin ja vedin happea keuhkoihin niin oikean lavan alla lihas kramppasi pahasti. Pakko oli viedä tanko takaisin telineisiin ja hetken aikaa venytellä ja taisin siinä hieman yrittää rullatakin sitä kohtaa auki. Onnekseni treenit eivät jääneet siihen vaan kivusta huolimatta kykenin ottamaan vielä 170kg ja 190kg hyvät sarjat.
Illlalla sitten kynttilän valossa vaimo hieroskeli selkää ja vähän vielä rullailin sitä kohtaa auki. Saunan lämpö ja parit relaksantit kyllä onneksi hieman auttoi, jotta tänään päästään taas rautaa tankaisemaan.
Kodin tunnelmaa eiliseltä
10799753_10204032719752737_148131127_n
Ihan hyvä fiilis tällä hetkellä ja motivaatio korkealla painella jumpille jo kahdeksatta kertaa tälle viikolle. Viime viikkohan meni sairastellessa niin kyllä se nyt on otettava takaisin ne menetetyt treenit. Aikaa ei kuitenkaan ole ensi syksyä ajatellen juurikaan tuhlattavaksi. Joulu vietetään lapissa ja sinnekin ”tuhlaantuu” 5 treenipäivää, vaikkakin onhan se joulu nyt maailman parasta aikaa olla perheen tykönä. Salille toki menisin aattonakin, mutta sellaista ei siellä ”god forsaken” -tundralla ole mailla eikä halmeilla.  Sitten ens keväänä lähdetään vielä sinne Madeiralle, mutta toivon mukaan hotellissa on toimiva sali.
Nyt ei vaan voida löysätä lainkaan eikä päästää höllätä kaasua, nyt mennään täysillä koko ajan. 🙂 Bada BOOM!
10805208_10204032719792738_639691802_n

HUOM!!

Tänään muuten vika päivä hyödyntää NYYSSIS -koodi! Ohjeet TÄÄLTÄ!
Muistakaa myös, että Aminohappo-tarjouskin on enää tämän päivän voimassa! Nyt olkaa nopeita. Banneri laulamaan!
Tähän loppuun hassulla aksentilla selostettu selkävertailuvideo, kenellä on maailman parhaiten kehittynyt selkä. Itse olen ennenkin sanonut että Joel Stubbsilla on maailman kehittynein selkä, mutta Yates ja Coleman ovat tietenkin ne parhaimmat bodarit, jotka ovat menestyneet ja joilla on kokonaisuutena ajatellen ne parhaimat selät.
Video:

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.