This is Mika

28.11.2017 14:41 2min luku 0

Huomenna tatskaa!

Hello!

Jaahas, sinne meni hurjaakin hurjemmat ”Mustan Perjantain” tarjoukset. Jos missasit nuo, niin ei hätää, aina me kehitellään Fitnesstukun kanssa lisää uusia tarjouksia ja eksklusiivisia diilejä teille blogini lukijat, vartokaa vaan! 😀 Upeasti myös meikäläisen kilpailuunkin porukka otti osaa ja nyt julkaistaankin tuo onnekas nimi, joka saa palkinnoksi Giant Killer -paketin, eli Hupparin, T-paidan ja kirjan.

Tättädää, onnekas voittaja tällä kertaa on:

  • Kimmo K, Tilausnumero: F1111708

Aivan mahtavaa. Onneksi olkoon Kimmo K. Nyt Kimmo pistä sähköpostilla tulemaan yhteystietoja minulle, elikkä Nimi, osoite ja puhelinnumero. Sinulle olis lähdössä XL-koon huppari ja t-paita, sekä omistuskirjoituksella kirjaa! Mailiosoite on: (mika@nyyssola.fi).

Kiitos vielä kaikille osallistujille. Ei muuta, kun ensi kertaan, uusilla kisoilla mukaan. Kyllä se rouva Fortuna jossain vaiheessa osuu itse kullekin. Kyllä tässä on paremmat voiton mahdollisuudet kuin loton päävoitolla. 🙂


Disturb jatkaa!

Tarjoukset ovat pääasiallisesti ohi, paitsi että Disturbilla muuten jatkuukin diilit! Tänään on vika päivä käydä poimimassa superhalvalla hyvännäköisiä kuteita The Black Out-kamppiksesta. Vielä ehtii. Tsekkaa ihmeessä valikoima.

Klikkaa kuvaa alla

Mimmit kuulolla kans. Vielä löytyy kookja ja valikoimaa Rock Code-leggareista. Ne irtoaa vain 39,95 hintaan!

Kuvasta suoraan legginseihin!


Headbang Tattoossa huomenna!

Huomenna lisää taidetta nahkaan. Headbang Tattoon Saku jälleen taiteilemassa meikäläisen iholle uutta kuvaa ja kuvataan sieltä sitten suorassa lähetyksessä miten homma etenee ja kun kuva saadaan valmiiksi, pistetään pikku haastis jälleen tulille ja voitte kysellä Sakulta kyssäreitä, jos sellaisia tulee mieleen. Homma startta klo 13 jälkeen ja tuo toinen osio saadaan käyntiin, kun kuva on valmis. Näette siis myös valmiin kuvan iholla heti suorassa lähetyksessä. Tulkaa mukaan!

Lähetyksen näette täältä: https://Twitch.tv/nyyssis

Sakun tavoitat vaikka Facebookista –> Headbang Tattoo Facebook

Tai lähetä tekstari/soita — > 040 6730067

Huomiseen siis kaikille!

 

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.