This is Mika

11.01.2019 17:03 3min luku 0

Hikinen iltapäivä!

Moikkelis!

Eilen oli hikinen iltapäivä. Pistin nimittäin tulille uuden Rockstarin julkaiseman menestyspelin Red Dead Redemption 2:sen! Voi veljet, kylläpä tuo peli aivan ensimetreistä lähtien huokui viimeistelyä ja patinaa. Vastaava kokemus on tullut itselleni vuosia sitten, kun käynnistin The Witcher 3:sen. Peli on huolella rakennettu ja maailma on uskottava. Pelin grafiikka on hämmästyttävän kaunis ja yksityiskohtainen. Pelin tarina ja ääninäyttely on todella hieno. Itse en ole koskaan ollut se suurin western -fani, mutta silti peli tuntui heti todella imaisevan mukaansa.

RDR2 on julkaistu  jo tovi sitten, mutta samoihin aikoihin julkaistiin myös Fallout 76, jota päätin pelata ensin kunnon siivun, ennen kuin Rockstarin mestariteos pääsi syyniin. Onhan tämä peli kieltämättä kaiken sen hehkutuksen arvoinen. Pistin samalla Twitchiin striimin päälle, koska ajattelin, että miksei sitten samalla taltioida tämä ihka ensimmäinen hetkeni pelin parissa?

Pari, kolme kylmää vehnäolutta ja kulhollinen suolaisia sipsejä kylkeen antamaan fiilistä. Pleikkarin kamera hollille ja kuulokkeet korville. Peli käyntiin ja menoksi. Alkuhan tuossa pelissä on monen mielestä äärimmäisen tylsä, mutta itse näin heti, että kyseessähän on tutoriaali, joka on vain tyylikkäästi upotettu pelin alkutarinaan. Samalla, kun peli kertoo tavallaan taustaa, se opettaa miten hahmoa liikutetaan, ammutaan ja miten kerätään, myydään ja ostetaan tavaroita. Itse en missään kohtaa kokenut alkua tylsänä, vaikka yhden osan seikkailusta sössin niin, että jouduin pelaamaan noin 15 minuutin verran samaa kohtaa uudelleen. Siltikin koko tutoriaali oli loistava idea päästä peliin sisälle. Toki tuolla on varmasti vielä paljon opeteltavaa, mutta ilmeisesti RDR2 on todella todella pitkä peli pelituntien osalta.

Pakko todeta, että hikihän siinä tuli pelatessa. Kuumottavia tilanteita ja taisteluita. Takaa-ajoja ja väkivaltaa. Rockstar teki sen, mitä siltä oltiin odotettu ja ehkäpä vähän enemmän. Villi länsi on raaka paikka ja hengenlähtö on joka tilanteessa lähellä. Tätä se on varmasti ollut silloin ja sitä se on tässäkin pelissä. Reilut neljä tuntia ehdin peliin tutustua ja erittäin hyvä fiilis jäi pelistä. Työnsarkaa riittää, sen voin jo aavistaa, mitä olen kuullut muilta peliä pelanneilta. Peli on massiivisen laaja ja seikkailuita sekä tehtäviä riittää loputtoman paljon.

Jos kiinnostaa katsoa RDR2:sen ensiaskeleet mitä tuli otettua viimeisimmässä Nyyssis Pelaa!! -jaksossa, niin tässä tuo video!! 


WHEY-80 TARJOUS LOPPUU SUNNUNTAINA!

Sunnuntaina on sitten muuten viimeinen hetki hyödyntää huipputarjous WHEY-80:stä!!

Klikkaa kuvaa alla ja käy poistamassa roheiinit.


HOODIE WEEKEND DISTURBILLA!!

Nyt starttasi Disturbilla huppariviikonloppu. Kaikki hupparit niin miesten kuin naisten jopa -25% sunnuntaihin asti!! Käykää poistamassa omanne! Itellänikin on käytössä noita Disturbin huppareita ja voi veljet nuo ovat mukavia yllä ja hyvän näköisiä!

MIESTEN H UPPARIT TÄÄLTÄ!

NAISTEN HUPPARIT TÄÄLTÄ!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset naisten huppareihin käsiksi!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset naisten huppareihin käsiksi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.