This is Mika

17.07.2008 23:24 2min luku 7

Herra alkoholi

doku.jpg

Kesä lämmin ja nurmet vihertää. Olut maistuu terasseilla ja on mukavaa nauttia viiniä ystävien kanssa. Viina vaan ei sovi ihan kaikille ja siitä saa sitten kärsiä monet sivullisetkin. Duunissa yleisin kohtaaminen alkoholin kanssa on päihtynyt asiakas, joka haluaa ostaa kaljaa. Päihtyneelle kun ei vain lain mukaan myydä alkoholia ja sehän kismittää monia. Monet protestoivatkin juuri kyseistä lain kohtaa hyvinkin värikkäin sanamuodoin, mutta ei vain auta, kun ei saa myydä niin ei saa.

Juopot örisee, haisee ja häiritsee. Useimmiten pahimmat deekut haisee omalle kuselle ja paskalle, kun ovat unohtaneet laskea housunsa alas hädän hetkellä. Arvatkaa vain kuinka kiva lemu jää pitkäksi aikaa leijumaan asiakastilaan näiden herrojen (ja rouvien) jälkeen? Puliukkelit ovat kuitenkin suhteellisen helppoja tapauksia vaikka verrattuna narkkareihin. Puliukkoa ei tarvitse kuin hihan syrjästä ohjata niin jo ollaan ulkona. Narkkarit ovatkin sitten hieman hankalampia.

Ärsyttävimpiä ovat kuitenkin kovassa tuiskeessa olevat juhlijat, jotka ovat äänekkäitä, vihamielisiä ja omasta mielestään aina oikeassa. Näiden kanssa saa sitten oikein kunnolla vääntää kättä mikä on soveliasta käytöstä ja mikä ei. Ravintoloissa juuri hankalista asiakkaista 90% ovat näitä uhoajia. Myös kaupoissa ja kioskeissa nämä tapaukset aiheuttavat hankalimmat tilanteet. Ulkona nämä ovat ensimmäisenä tukkanuottasilla.

Naapurit ovat mukavimmillaan silloin, kun ovat ihan hiljaa eikä niitä näy koskaan. Meikäläisellä on siinä mielessä huono tuuri, sillä juuri tuo herra alkoholi on naapureitteni perisynti. Onneksi sentään narkkareita ei tällä hetkellä asu naapurustossa. Niitäkin on aikoinaan asunut ja kaikenlaisia puukon heiluttajia saanut seurata ikkunasta.

Viime viikolla naapurit istuivat pihalla hilpeissä tunnelmissa. Eräskin rouva oli nauttinut alkoholia roimasti yli sietorajan. Ylämäkikin tuntui kovin vaikealta kavuta niissä promilleissa. Ihminen jotenkin taantuu lapsen tasolle humaltuessaan liikaa. Jokainen liike vaatii kaiken huomion, kuten lapsellakin. Askel ei tulekaan enää selkärangasta vaan siihen täytyy keskittyä äärimmäisen tarkasti. Kontaten matka taittuu melkeinpä parhaiten, kuten vaippaikäisilläkin!

Tässä tuo kaunis hetki rva naapurilla. Katso *VIDEO*

Hyviä hetkiä nauttien olusia hyvässä seurassa… Kyllä se kesä sieltä vielä tulee..

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.