This is Mika

15.10.2012 12:03 1min luku 37

Gymlog 30 - Erikoistekniikat aloittelijoille

Terve!

Viikonloppu menikin sitten reissun päällä. Oltiin Somerolla ystäviemme luona mökkeilemässä ja saunomassa. Oikein mukavaa oli ja pääsi rentoutumaan ihan huolella. Nyt taas jaksaa painaa.

Viime perjantaina tosiaan kuvattiin gymlogit ja tässä uusimmassa jaksossa käymme läpi tärkeimmät erikoistekniikat. Useimmille varmaankin ihan tuttua kauraa, mutta aloittelijoille hyvää materiaalia.

Itse käytän suurinta osaa noista tekniikoista hyväkseni ja olen huomannut erikoistekniikoiden avulla saavani huomattavasti intensiteettiä lisää omiin treeneihin. Perussarjat 5×10 tai 4×15 ei välttämättä aina toimi, joten välillä on hyvä modifioida treenejä ja monipuolistaa niitä!

Omat suosikkini on pudotussarjat ja negatiiviset. Supersettejä myös käytän hyvin usein lähes kaikille lihasryhmille viikottain.

***

Bannerikilpailu kiihtyy. Kuukausi on nyt puolivälissä ja aikaa vielä on pistää oma setti kehiin. Kärkisija vaihtuu lähes päivittäin ja tällä haavaa ykköspaikkaa pitää Lappeenranta. Nyt vaan osallistumaan kaikki! Voittajahan saa palkinnoksi treenit ja syömingit meikäläisen seurassa. Paljon informaatiota, ohjeita ja neuvoja treenaamisesta ja ravinnosta on siis voittajalle tiedossa.

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.