This is Mika

02.06.2018 10:55 2min luku 2

Goodlifet diilis ja videoo!

Huomenta!

Pistetääs ihan heti alkuun linkki uusimpaan Nyyssis Puhuu!! E12 – Päiväshowhun, jossa pölistiin taas mukavia.

Auton tuulilasicase ei ole edennyt mihinkään. Lasikorjaamon ukkeli ei koskaan soitellut takaisin, vaikka lupasi saman päivän aikana soittaa. Basic shit, like always. Ehkei sitten ollut saanut tietoa mistään lasin suhteen. Olisi nyt kuitenkin voinut sen ilmoittaa, kun lupasi ja sanonut palaavansa asiaan maanantaina. Jotenkin välinpitämättömyys tuntuu nykypäivänä vain voimistuvan ihan kaikessa. Ei oteta vastuuta mistään ja annetaan tyhjiä lupauksia. Enkä nyt puhu pelkästään tästä keissistä perjantaina, vaan ihan yleisestikin ottaen. Kovasti aina luvataan asioita eikä sitten toimiteta lupauksia.

Itse koitan olla lupaamatta liikoja ja yleensä sanon suoraan mitä voin tehdä, jos kysytän apua tai neuvoa. En esitä olevani asiantuntija, jos en jotain asiaa tiedä. Sanon aina, ettei kyseisestä asiasta ole omakohtaista kokemusta, joten en voi muuta kuin spekuloida. Jeba!

Nyt painelen salille selkäjumppien pariin. Riisi ja kana -linjalla mennään koko ajan ja paino näytti ihan tyhjänä aamulla olevan 85 kiloa, joten tästä on ihan kiva lähteä kiristelemään kondista.

Syksyllä sitten pitäis jotain siellä kulttuuritalon lavoillakin pullistella, niin ei tässä voi ihan laakereillakaan levätä ja antaa laardin muodostua. 😀 LOL!! Tosin voisihan sinne mennä twerkkaa hyllyvää peppua, jos vaikka tän kesän ajan sellaisen kasvattais? 😀


Goodlifet tarjouksessa!

Nää aivan törkeen herkulliset patukat sekä uutuus proteiinijauheet ovat nyt tarjouksessa! Käy ihmeessä nappaamassa itelles näitä. Todella hyvänmakuisia noi uudet jauheet.

Klikkaa kuvaa alla ja tuet samalla ikämiesurheilijaa. 😀

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.