This is Mika

23.10.2017 11:52 3min luku 4

Fuel Food by Hanna Skytta feat. Mika Nyyssölä

Hello!

Lähdetään ihan ekaksi kiittämään kaikkia Monsteridiilin skabaan osallistuneita. Yli 50 osallistujaa on huikean hieno juttu. Lupasin paljastaa tänään voittajat, jotka saavat siis hupparin sekä minun Giant Killer kirjan omistuskirjoituksella tietysti! Kaksi tällaista kirja-hupparikomboa jaetaan pois.

Tällä kertaa onni suosi seuraavia:

  • Henna Y. – Tilausnumerolla: F0976094, hupparista koko L
  • PeeKoo – Tilausnumero: F0978376 hupparista koko XXL

Eli jos Henna ja PeeKoo vielä laittaisivat mulle sähköpostissa (mika@nyyssola.fi) oman nimensä, yhteystietonsa ja puhelinnumeronsa. Saan sitten lähetettyä paketit oikeaan paikkaan. Lähetys tosin siirtyy valitettavasti ensi viikolle, sillä olen viikon verran muissa maisemissa, mutta paketit siis lähtevät ensi viikon aikana kyllä takuuvarmasti. 🙂

Onnea vielä kerran ja iso kiitos kaikille osallistujille. Näitä skaboja kyllä tulee jatkuvasti lisää eli aina kannattaa osallistua, koskaan ei tiedä milloin fortuna on suosiollinen.


Fuel Food by Hanna Skytta

BodyNews.fi sivustolta löytyy Hannan emännöimä Fuel Food -videosarja, jonka kuvauksissa minäkin olin tuossa taannoin. Mukana on ollut Kille Kujalaa, Jari Leskistä, Peter Wileniusta, Artturi Kalliota jne jne. Hanna tekee terveellistä sapuskaa ja samalla sitten jutustelee vieraan kanssa mukavia.

Nyt minun feattaamassa jaksossa tehtiin lihapullia chorizo-punaviinikastikkeessa sekä pastaa. Pitänee varoittaa, että tuossa jaksossa huumori on roisia ja jutun aiheet vyön alla. Ei suositella alle 18 vuotialle. 😀 Perus Nyyssis menoa siis tiedossa, kieli poskella mennään ja siinä sivussa tehdään hemmetin hyvää sapuskaa.

Facepalmia saattaa tulla katsojillekin myötähäpeästä

LIHAPULLAT CHORIZO-PUNAVIINIKASTIKKEESSA JA PASTAA

Lihapullat / 2 annosta

300 g paistijauhelihaa
1/2 sipuli silputtuna
1 – 2 rkl silputtua tuoretta oreganoa
1 – 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
40 ml Proegg-nestemäistä valkuaista tai yhden ison munan valkuainen
Ripaus suolaa
(Ripaus mustapippuria)
250 ml paseerattua tomaattia (esim Urtekram)
2 dl punaviiniä (Shiraz)
1/2 tl chilihiutaleita (Urtekram)
1 Chorizo-makkara silputtuna
Oliiviöljyä paistamiseen (me käytimme Urtekramin chili-oliiviöljyä)

Tarjoiluun:

Pastaa (me käytimme Urtekramin gluteenitonta Fusillia), vuohenjuustoa tai muuta haluamaasi juustoa, punaviiniä
Sekoita jauhelihan joukkoon silputtu sipuli, yrtit ja valkuainen. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.
Muotoile jauhelihataikinasta golf-pallon kokoisia palloja (n 12 kpl).
Kuumenna oliiviöljy pannulla kuumaksi ja paista jauhelihapullat kypsäksi.
Nosta lihapullat lautaselle ja kaada samalle pannulle paseerattu tomaatti, punaviini ja chili sekä chorizo. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduttele muutama minuutti.
Lisää jauhelihapullat kastikkeen joukkoon ja alenna lämpöä. Hauduta noin 15 minuuttia ja kypsennä sillä aikaa pasta. Tarjoile halutessasi juuston kera.

Tässä tuo jakso olkaat hyvä!


Minisalikiertue tulee tänään päätökseensä.

Olen Liikuntamaailma Nokialla tänään klo 16-19 välisenä aikana. Tulkaa ihmeessä mukaan ja moikkaamaan minua ihan paikan päälle. Liikuntamaailmassa järjestetään vielä voimakisat, joten jos paukkuja löytyy niin sinne testaamaan vaan omia voimia. 🙂

Nähdään siellä!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.