This is Mika

20.09.2011 10:31 2min luku 22

Foodlog - Bodarin Mega-Calzone

Laitetaas tähän väliin pikku safkajutska.

Perjantai- tai lauantai-illan herkku voisi olla Bodarin Mega-Calzone!?

Calzone on siis sisäänleivottu pizza tms. kunhan se on siis sisäänleivottu. Taikinana käytän helppoa sara leen pizza kittiä.

Levitä taikina leivinpaperille ja sotke tomaattisoossi siihen päälle.

Sitten aineksia:

  • 1kpl punasipuli
  • valkosipulinkynsiä niin paljon kuin tykkäät
  • poron kylmäsavurouhe 150g
  • Filépekonia 120g
  • pussi parmesanlastuja (Italian Flakes)

Laitetaan vielä kuvat noista:

Kylmäsavurouhe (parempaa kuvaa ei löytynyt netistä?)

Filépekoni

Juustolastut

Aloita pekonista. Leikkaa fileet pieniksi suikaleiksi ja paista pannulla ja valuta välillä rasva pois. Anna pekonisuikaleiden rapeutua pannulla. Nosta rapeat suikaleet talouspaperin päälle, jotta loputkin rasvat imeytyy pois. Nyt pekoni on valmis!

Pilko sipulit puolikkaiksi renkaiksi ja valkosipulin kynnet ohuen ohuiksi lastuiksi.

Heitä pizzapohjan päälle kaikki ainekset:

Taita koko höskä varovasti kiinni. Varo ettei taikinan kuori puhkea. Taita lopuksi reunat kiinni.

Heitä Mega-Calzone uuniin, 220 astetta ja 15-20 minuuttia.

Uuh Yeah Baby!!

Bodarin Mega-Calzone on valmis ja tällaista et saa pizzerioista. Kannattaa melkeinpä leikata siivuja tuosta lautaselle, on nimittäin sen verran iso säkki täynnä roheiinia. Aineksina voit siis toki käyttää ihan mitä tykkäät, mä tykkään tosta kombosta, jossa on vähän poroa ja punasiblaa, rapeaa pekonia ja parmesaania. Valkosipuli on ihan must ja sitä laitan aina PALJON!

Bon appétit!!

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.